Ceylan Ertem yeniden yollarda: Sezen Aksu şarkıları söyleyecek

Ceylan Ertem 13 yıl önce başladığı turnesini tekrarlayacak. Sezen Aksu şarkılarının seslendirildiği konser dizisi İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Denizli, Kocaeli, Gaziantep ve Diyarbakır'da gerçekleşecek.

Kültür Sanat 11 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Ceylan Ertem’in  13 yıl önce başladığı ve büyük ilgi gören Sezen Aksu Tribute projesi bu yılın başında dinleyicilerinin yoğun isteği üzerine yeni bir turneye dönüşüyor. 26 Ocak’ta başlayacak turnenin durakları da belli oldu. Buna göre müzisyen İstanbul’dan başlayacak turnede Ankara, Adana, Mersin, Denizli, Kocaeli, Gaziantep ve Diyarbakır’da konser verecek. 26 Ocak’ta Jolly Joker Kıyı İstanbul’da başlayacak seri sırasıyla 2 Şubat’ta Ataşehir Jolly Joker Arena, 9 Şubat Jolly Joker Vadistanbul programlarının ardından 10 Şubat’ta Ankara’da.

Sezen Aksu müzikali de geliyor

Sezen Aksu’nun sevilen şarkılarını sık sık seslendiren Ceylan Ertem yeni bir müzikalin de haberini paylaştı. Müzisyen yaz boyunca sahnelenecek ‘Düğün ve Cenaze’ müzikali için hazırlanıyor. Sezen Aksu’nun Goran Bregoviç ile yaptığı 1997 tarihli albüm yayınlandığı dönemde hem Türkiye hem Balkanlarda büyük ilgi görmüştü.

Berlin'deki Türk mahallesinde bir İngiliz: David BowieBerlin’deki Türk mahallesinde bir İngiliz: David Bowie

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.