Christina Aguilera’nın Antalya referansı Jennifer Lopez’den

Christina Aguilera, Türkiye'ye gelmeden önce Jennifer Lopez'in görüşlerine başvurmuş. Türkiye hakkında olumlu şeyler duyan Amerikalı müzisyen 8 Ağustos'taki Antalya konseri öncesi büyük heyecan yaşadığını da söyledi.

Kültür Sanat 6 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Christina Aguilera, son yılların en çok albüm satışı rakamına ulaşan müzisyenlerinden biri.

Christina Aguilera, Türkiye’deki ilk konserini vermek için gün sayıyor. 8 Ağustos’ta Antalya’da sahne alacak olan yıldız isim, Türkiye’ye gelmeden önce Jennifer Lopez’den bilgi almış. Yedi Grammy ödüllü Amerikalı müzisyen, bir sohbetleri sırasında Jennifer Lopez’den Türkiye ve Antalya’ya dair övgü dolu sözler duyduğunu ifade etti.

Antalya Belek’te bulunan Regnum Carya’da 8 Ağustos’ta konser verecek olan Christina Aguilera, Türkiye’deki bu ilk buluşması için büyük heyecan duyduğunu da sözlerine ekledi. Konser öncesi Oksijen’in sorularını yanıtlayan Amerikalı müzisyen, “Türkiye’ye geleceğim için çok heyecanlıyım. Şu anda küçük bir turdayız, bu yüzden kalış süremiz kısa olabilir. Ama umarım Antalya’nın benimle paylaşabileceklerinin en azından bir kısmını deneyimleyebilirim! Konser vereceğim Regnum Carya’da arkadaşım Jennifer Lopez daha önce bir konser vermişti ve ne kadar harika bir yer olduğunu duymuştum. Gelmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Christina Aguilera en etkili 100 isimden biri

Konser öncesi yaptığı açıklamada müzikseverlere de mesajını ileten Amerikalı müzisyen Christina Aguilera “Türkiye’de bu gösteriye gelip beni izleyecek herkese çok teşekkürler. Sonunda Türkiye’ye gelip onların önünde performansımı sergileyeceğim için  heyecanlıyım. Beni bekleyen herkese Kucak dolusu sevgiler” dedi.

Time dergisi tarafından 2013 yılında Dünyanın En Etkili 100 İsmi’nden biri seçilen Christina Aguilera yeni binyılın en fazla albüm satışı gerçekleştiren isimlerinden de biri. Kariyeri boyunca 50 milyondan fazla albüm satan müzisyeni son yıllarda geçebilen tek kadın sanatçı Madonna oldu. Bu süreçte ödüllü müzisyen yayınladığı teklilerinde de 100 milyon adet barajını geçti.

Dua Lipa'ya 20 milyon dolarlık telif davasıDua Lipa’ya 20 milyon dolarlık telif davası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.