‘Creed’in yıldızına şiddet gözaltısı

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Jonathan Majors, bir kadına saldırdığı iddiasıyla New York'ta gözaltına alındı. Menajeri oyuncunun suçsuz olduğunu savunuyor. Kadın ise hastanede tedavi altında. Erkek şiddetine karşı hassaslaşan Hollywood'un nasıl tavır alacağı ise merak konusu.

Kültür Sanat 27 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Oyuncu 'Creed 3: Efsane Devam Ediyor'da ana karakter Adonis Creed'in çocukluk arkadaşını ve yıllar sonra ringde ona meydan okuyan Damian karakterini oynadı.

Sinema tarihine geçen ‘Rocky’nin güncel versiyonu olan ‘Creed’ serisinin son filmi ‘Creed 3: Efsane Devam Ediyor’da başroldeki performansıyla dikkat çeken oyuncu Jonathan Majors, ABD’de tartıştığı bir kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. New York Polis Teşkilatı yaptığı yazılı açıklamada, geçen cumartesi günü Manhattan’ın Chelsea semtindeki bir apartman dairesinden saat 11.00 civarında bir kadın tarafından 911’in arandığını açıkladı. 30 yaşındaki kadının saldırıya uğradığını polise bildirmesi üzerine, olay yerine giden polisin 33 yaşındaki oyuncuyu sorun yaşamadan gözaltına alındığını duyurdu.

Menajeri: Suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışıyoruz

Saldırıya uğradığı öne sürülen kadının başından ve boynundan hafif yaralandığı ve hastanede tedavi gördüğü belirtiliyor. Jonathan Mjors’ün menajeri ise oyuncunun kimseye hiçbir yanlışı olmadığını belirtip “Suçsuzluğunu kanıtlamak için elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasında bulunuldu.

Jonathan Majors, Oscar Töreni’nde ‘Creed 3’teki rol arkadaşı Michael B. Jordan ile birlikte sahneye çıkıp ödül vermişti.

Oscar Töreni’nde ödül vermişti

Son dönemde oynadığı filmlerle yıldızı parlayan, bu yılki Oscar Töreni’nde ödül vermek için sahneye çıkan oyuncu ‘Ant-Man ve Wasp: Quantumania’ filminde Marvel kötü adamı Fatih Kang’ı canlandırmıştı. ‘Creed 3: Efsane Devam Ediyor’da ise ana karakter Adonis Creed’in çocukluk arkadaşını ve yıllar sonra ringde ona meydan okuyan Damian karakterini oynadı. İlk gösterimi Sundance’te yapılan ‘Magazine Dreams’ta da rol olan oyuncu, Amazon Studios’un ‘Da Understudy’ kadrosuna katılmak için anlaşma imzalamıştı. Lakin bu olay sonrası erkek şiddeti konusunda hassaslaşan sinema dünyası nasıl bir tavır alacak merak konusu.

Oscar gecesinden seçmece 7 olay

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.