Dokuz yıldır yatakta: İşte Kenan Işık’ın son sağlık durumu

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında sosyal medyada ortaya atılan iddialardan sonra açıklama geldi. Sanatçının yakın arkadaşı Ozan Zeybek, Işık'ın sağlık durumunda bir değişiklik olmadığını belirtirken ona çok iyi bir şekilde bakıldığını da sözlerine ekledi.

Kültür Sanat 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Oyuncu ve sunucu Kenan Işık’ın sağlık durumuyla ilgili ortaya atılan iddialardan sonra açıklama geldi. Dokuz yıl önce dengesini kaybedip düşmesi sonucu başından yaralanan 75 yaşındaki oyuncu hakkında sosyal medyada ortaya atılan iddialar sonrası yakınları sağlık durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Kenan Işık’ın durumu hakkında açıklama arkadaşından geldi

Dokuz yıl önce spor salonunda fenalaşarak düşen ve başından yaralanan Kenan Işık, hastanede operasyona alınmıştı. O günden bu yana yaşam mücadelesi veren oyuncunun durumunun stabil olduğu belirtildi. Oyuncunun sağlık durumu hakkındaki açıklama yakın arkadaşı Ozan Zeybek’ten geldi. Zeybek yaptığı açıklamada ”Bakımı çok iyi. Kenan Işık’ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor” dedi.

Kenan Işık’ın eşi Beril Işık ile konuşan Ozan Zeybek, oyuncunun durumunda herhangi bir değişiklik olmadığını ve stabil seyrettiğini sözlerine ekledi. Bilinci kapalı olan oyuncunun fiziksel durumunda da bir değişiklik bulunmuyor.

Fazıl Say'dan bir 100. yıl bestesi daha: '100 Yaşında Bir Çocuk'Fazıl Say’dan bir 100. yıl bestesi daha: ‘100 Yaşında Bir Çocuk’

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.