Dualar Bahar Öztan için: Kanseri dört kez yenmişti, şimdi sıra beşincide

60 yaşındaki oyuncu Bahar Öztan, kolon kanseriyle mücadelesinin tekrar başladığını açıkladı. Oyuncu 'Moralim yerinde' derken sevenlerinden dua istedi.

Kültür Sanat 24 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bahar Öztan, şöhreti Kemal Sunal ile başrolde yer aldığı 'Şaşkın Milyoner' filminde yakaladı.

Kolon kanzeriyle mücadele eden Yeşilçam’ın gamzeli güzeli lakaplı oyuncusu Bahar Öztan, kanserin nüksettiğini açıklayarak “Sevenlerimden dua istiyorum” dedi. Daha önce kanserle dört kez mücadele eden ve iyileşen 60 yaşındaki oyuncu Instagram üzerinden yaptığı açıklamada kolon kanseriyle mücadelesine tekrar başladığını söyledi: “Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde… Sevenlerimden dua istiyorum.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Bahar Öztan (@baharoztann)’in paylaştığı bir gönderi

Bahar Öztan, bir şampuan reklamında rol alarak tanınmaya başladığı ekran kariyerinde, Kemal Sunal ile rol aldığı ‘Şaşkın Milyoner’ filmiyle şöhreti yakaladı. 80’li yıllardan başlayarak 90’ların başına kadar birçok filmde rol aldı. 90’lardan sonra sinemaya ara veren sanatçı 2000’li yılların başında ABD’de yerleşmişti.  2007’de ‘Aşk Kapıyı Çalınca’ filmiyle sinemaya geri dönen Öztan o yıldan beri Bodrum’da otel işletiyor.

Duran Duran, kanser olan eski arkadaşları Andy Taylor ile albüm çıkaracak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.