Düğün için Mısır piramitlerini kapattılar

Milyarder bir çift düğün coşkusunu büyük tutmak istedi ve Mısır piramitlerini kapattı. Çiftin üç milyon dolara mal olan bir haftalık kutlamasında mekanlardan biri Mısır tarihinin en büyük anıtlarından Büyük Gize Sfenksi oldu.

Kültür Sanat 6 Mayıs 2024
Büyük Gize Sfenksi, Antik Mısır'ın en gizemli yapılarından biri.

Düğününüzü nerede yapmak istersiniz? Sınırlarınızı ve hayal gücünüzü zorlayın biraz; atış serbest! Sizin için durum sadece hayallerle sınırlı kalsa bile en azından biri hayallerini büyük tutmuş. Zira bir teknoloji milyarderinin düğünü Eski Mısır piramitlerinde ve Mısır tarihinin en büyük anıtlarından Büyük Gize Sfenksi’nde yapıldı. Kutlama için anıt bir süreliğine halka kapatıldı.

Milyarder Ankur Jain ve fitness eğitmeni Erika Hammond çiftinin bir haftalık kutlamasının üç milyon dolara mal olduğu tahmin ediliyor. O zamandan beri TikTok’ta viral olan etkinliğin konukları anıtta özgürce dolaştı, piramitlerde özel bir tura katıldı. Yakın zamanda ziyarete açılan II. Ramses heykeline yakından bakabildi.

Çift tek bir medeniyete adanan dünyanın en büyük müzesi Büyük Mısır Müzesi’nde de bir partiye ev sahipliği yaptı. Çok şanslıydılar (ve zengindiler). Zira sadece inşası bir milyar dolara mal olan bu bina hala halka açık değil.

Kaçırılan Firavun II. Ramses heykeli Mısır’a döndüKaçırılan Firavun II. Ramses heykeli Mısır’a döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler