Duygu durumu karmaşık: Natalie Portman, Leon hakkında konuştu

Oyuncu Nathalie Portman, 30 sene öncesine gidiyor ve kariyerinin ilk filmi 'Sevginin Gücü/Leon'a bir bakış atıyor. Portman filmin kariyeri için çok önemli olduğunun farkında ancak şimdi dönüp baktığı zaman filmdeki bazı sahnelerin utanç verici olduğunu söylüyor. Oyuncunun hisleri karışık.

Kültür Sanat 12 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Portman, yaklaşık 30 yıl sonra 'Leon' filmindeki rolünün kendisine karmaşık hissettirdiğini itiraf etti.

Oyuncu Natalie Portman, çocukluk günlerine döndü ve kariyerinin ilk günleri hakkında konuştu.

Oyuncu, henüz 13 yaşındayken oynadığı ilk filmi ‘Sevginin Gücü/Leon’da Mathilda karakterini canlandırmıştı. Mathilda, yan apartmandaki tetikçi Leon tarafından evlatlık alınan bir çocuktu ancak film ilerledikçe Leon ve Mathilda arasındaki ilişki de değişmeye başlamıştı. Bu nedenle filmdeki bazı sahneler ve karakterin ilişkileri tartışılmıştı. Filmde, Mathilda Leon’a karşı hisler besliyordu.

Kabul edelim, utanç verici bazı yönleri var

Yaklaşık 30 yıl sonra, Portman filmdeki rolü hakkında karmaşık hisler beslediğini söylüyor:

“Hâlâ sevilen bir film. Bugün hala bu film hakkında sorular alıyorum, merak ediliyor. Bana kariyerimi verdi. Ama şimdi izlediğinizde görüyorsunuz ki en hafif tabiriyle utanç verici bazı yönleri var. Yani, evet, benim için karmaşık bir durum.”

‘Sevginin Gücü/Leon’un başrol oyuncuları Jean Reno ve Nathalie Portman.

Cinsel taciz kurbanlarını desteklemek için kurulan ‘Time’s Up (Zaman Doldu) adlı kampanyanın kurucuları arasında yer alan Portman, Leon’ın yönetmeni Luc Besson’a yönelik tecavüz ve cinsel taciz suçlamaları hakkında da konuştu. O dönem çocuk olduğunu belirten Portman, “Gerçekten bilmiyordum. Çocuktum. Ama kimsenin deneyimini geçersiz kılacak bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

79 yaşında 7'inci kez baba olan De Niro ile geçen yıl babalık üzerine bunları konuşmuştuk79 yaşında 7’inci kez baba olan De Niro ile geçen yıl babalık üzerine bunları konuşmuştuk

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.