Edis de Fatih’i tokatlamak istiyor!

Şarkıcı Edis de Show TV'nin popüler dizisi 'Kızılcık Şerbeti' hayranıymış. Harbiye Açıkhava'da  konser veren Edis, kendisini dinlemeye gelenler arasında dizinin Alev’i Müjde Uzman'ı görünce, Fatih karakterinden ne kadar nefret ettiğini anlatmaya başladı: "Onu görmek bile istemiyorum."

Kültür Sanat 17 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
'Kızılcık Şerbeti' cuma akşamları ShowTV'de yayınlanıyor.

Show TV’nin gözde dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’ her masada, her sohbetin konusu olarak karşınıza çıkabilir. Kanalın en çok izlenen yapımların biri olan dizinin yeni sezonunda eşi Doğa’yı aldıktan aldattıktan sonra yeni doğmuş bebeklerinin velayetini alıp Doğa’yı mental sağlık sorunları varmış gibi gösteren Fatih karakteri izleyicilerin nefretini toplamaya devam ediyor.

‘Kızılcık Şerpeti’nde Fatih’i canlandıran Doğukan Güngör de izleyicilerden gelen tepkilere şaşırdığını söylüyor.

Fatih’e öfkeli olan isimlerden biri de şarkıcı Edis. Harbiye Açıkhava’da  konser veren Edis, kendisini dinlemeye gelenler arasında dizinin Alev’i Müjde Uzman’ı görünce ‘Kızılcık Şerbeti’ izlediğini söyledi, diziyi ne kadar sevdiğini anlatmaya başladı. Ayrıca, Uzman’a seslenerek Fatih’e olan nefretini anlattı.

‘Onu görmek bile istemiyorum’

“Ben Kızılcık Şerbeti’ni çok seyrediyorum arkadaşlar… Yani çok da sinirliyim Fatih’e, nefret ediyorum… İyi ki getirmedin onun yanında… Görmek bile istemiyorum onu… Hani diyorlar ya ‘Biz rolümüzü yapıyoruz, biz oyuncuyuz’… Ona da kesinlikle inanmıyorum, onu tanımıyorum öyle bir kimseyi… Sen çok tatlısın ama biz de sadece güno var… Kocaman bir alkış Müjde’ye…”

Müjde Uzman, dizide Alev rolünde.

Fatih’e tokat atmak serbest

Öyle ki dizinin hayranları ‘fatihitokatla.com’ adlı bir site açtı. Senaryoya ve Fatih karakterine sinirlenenler bu adreste belirtilen tuşa tıklayarak Fatih’e tokat atabiliyor.

Dizicinin Rehberi – Kızılcık Şerbeti: ‘Şerbo’nun SultanlarıDizicinin Rehberi – Kızılcık Şerbeti: ‘Şerbo’nun Sultanları

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.