Emin Alper’den yeni bir dizi: ‘Kurak Günler’den sonra sırada ‘Arayış’ var

Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Emin Alper'in dizi projesi 'Arayış' için geri sayım devam ediyor. Aslı Enver ve Mehmet Günsür'u bir araya getiren dizinin ilk teaserı yayınlandı. Hikâyesiyle dikkat çeken dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Kültür Sanat 4 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Aslı Enver, dizisinin başrolünde.

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’u buluşturan ‘Arayış’ dizisi için geri sayım devam ediyor. Diziden tadımlık ilk teaserı yayınlandı. ‘Kurak Günler’in yönetmeni Emin Alper’in imzasını taşıyan ‘Arayış’ dizisinin senaryosunu ise Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel yazdı.

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün yanı sıra Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu’nun rol aldığı ‘Arayış’ta genç bir kadının gizemli bir adadaki kendini arayış hikayesi anlatılıyor.

‘Arayış’ dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Burada Tufan ile tanışan Nisan, yeni maceralara atılır. Disney+ orijinal dizisi olan yapımın yayınlanma tarihi henüz açıklanmadı.

Madonna otosansürden vazgeçti: 20 yıl sonra klibin orijinal halini yayınladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.