Fazıl Say Berlin Filarmoni ile Dubai’de

Müzisyen Fazıl Say dördüncü kez Dubai yolcusu. Berlin Filarmoni Orkestrası ile eşliğinde sahne alacak müzisyen 5 Şubat Pazartesi (bugün) Operaevi’nde dinleyicilerle buluşacak.

Kültür Sanat 5 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Fazıl Say, 5 Ocak'ta Dubai'de sahne alacak.

Müzisyen Fazıl Say dördüncü kez Dubai yolcusu.

Berlin Filarmoni Orkestrası ile eşliğinde sahne alacak müzisyen 5 Şubat Pazartesi (bugün) Operaevi’nde dinleyicilerle buluşacak. Sosyal medya hesabından konserin duyurusunu yapan Say aralarında ‘Kara Toprak’ın da olduğu çok sayıda eserini müzikseverlerle buluşturacağını söyledi, “Programda ilginç eserler var” dedi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fazil Say (@fazilsay)

Fazıl Say yoğun bir program ve beste çalışmalarıyla geçen 2023’ün ardından konserlerine 2024’te de devam ediyor. Müzisyen 4 Ocak’ta başlayan Kuzey Amerika turnesi kapsamında Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da sekiz konser vermişti.

Say, Dubai konserinden sonra 15 Şubat’ta İstanbul İKÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde, 16 Şubat’ta ise Azerbaycan’da sahne alacak.

Cem Adrian'ın kariyer yolculuğu: Demet Sağıroğlu dinledi, Fazıl Say ile tanıştırdıCem Adrian’ın kariyer yolculuğu: Demet Sağıroğlu dinledi, Fazıl Say ile tanıştırdı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.