Grev sonrası Marvel filmlerinin gösterim tarihi belli oldu

Hollywood'daki oyuncu grevinin sona ermesinin ardından merakla beklenen dört Marvel filminin gösterimi tarihi de belli oldu. Ancak Marvel tutkunlarının biraz beklemesi gerekecek zira sadece bir film 2024'te gösterime girecek. Diğer filmler için 2025'e kadar bekleyiş devam ediyor.

Kültür Sanat 12 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Hollywood’da aylardır kördüğüme dönen görüşmeler nihayet sonuç verdi ve grev sona erdi. Önce senaristler ardından da oyuncuların anlaşmaya varması üzerine aylardır neredeyse durma noktasına gelen çekimler ve gösterim tarihkeri de güncellenmeye başlandı. Altı ay süren grev elbette pek çok yapımın gösterim takviminde gecikmelere neden oldu. Bunlar içinde son yıllarda gişede büyük başarılar kazanan Marvel filmleri de var. Grevin tamamen sonlanmasının ardından filmlerle ilgili olarak yapımcı taraf Disney’den açıklama geldi. Şirket, önümüzdeki dönemde gösterime girecek yapımların takvimini duyurdu.

2024’te tek Marvel yapımı gösterime girecek

Mahershala Ali’nin başrolünde yer aldığı Marvel evreninin bir parçası ‘Blade’ 7 Kasım 2025’te izleyiciyle buluşacak. Daha önce 26 Temmuz 2024’te gösterime gireceği duyurulan ‘Captain America: Brave New World’ 14 Şubat 2025’te sinemalarda olacak. Birden çok süper kahramanın geri döneceği ‘Thunderbolts’ 20 Aralık 2024’ten 25 Temmuz 2025’e ertelendi.

Marvel hayranları için bu tablo biraz karamsar olsa da gelecek izleyebilecekleri bir film mevcut. Başlangıçta 3 Mayıs 2024’te gösterime girmesi planlanan ‘Deadpool 3’ün yeni gösterim tarihi 26 Temmuz  2024 olarak açıldı. Ryan Raynolds’ın başrolünde yer aldığı yapım, bu süper kahramanlar evreninin 2024’te izleyiciyle buluşacak tek yapımı olarak takvimlerde yer buldu.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Süperler, troller ve beş filmFragmanlı Vizyon Raporu: Süperler, troller ve beş film

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.