Gülben Ergen’e gelincik paylaşımı tepkisi: Lütfen ekin tarlasında video çekmeyelim!

Gülben Ergen'in depremzedelerle empati kurulması için Hatay'da bir kızılcık tarlasından yaptığı paylaşım ummadığı sonuçlara neden oldu. Takipçileri de o tarlada fotoğraf çektirmek isteyince tarla sahibi açıklama yaptı: "Gülben Ergen bir şey paylaşmış ama burası ekin tarlası, gelincik tarlası değil"

Kültür Sanat 24 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Kaş yaparken göz çıkarmak diye bir deyim vardır ya, şarkıcı Gülben Ergen’in son yaşadıkları da bu şekilde değerlendirilebilir. Ergen Hatay’da depremzedeleri ziyaret ettikten sonra sosyal medya hesabından paylaşmak için bir kızılcık tarlasının içinde dolaşarak video çekip “Hatay/Kırıkhan da bir gelincik tarlasından sesleniyorum. Bayramı bu topraklarda geçirdiğim için mutluyum. Burada herkesin umudu ve yaşama sevincini yenilemeye ihtiyacı var. Yaralar sarılmaya devam ediyor” dedi.

Lakin Ergen’in bu mesajına takipçilerinin reaksiyonu farklı oldu. Takipçileri o gelincik tarlasının izini sürüp tarlada fotoğraf çektirmeye kalkışınca iş çığırından çıktı. Bu sefer tarlanın sahibi bir video çekmek durumunda kaldı. Gülben Ergen’in paylaşımından sonra birçok insanın tarlaya geldiği belirten çiftçi “Tarla gelincik tarlası değil, tarlama kimsenin girmesini istemiyorum. Gülben Ergen bir şey paylaşmış ama burası ekin tarlası, gelincik tarlası değil” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

KIRIKHAN N@T (@kirikhannt)’in paylaştığı bir gönderi

Gülben Ergen’in iyi niyetli çabasının bir çiftçinin ekin tarlasının zarar görmesiyle sonuçlanması karşısında Ergen’den henüz bir açıklama gelmedi. Ama olan ekinlere oldu. Ve popüler isimlerin yaptıkları paylaşımların nelere yol açacağına dair bir öğrenme deneyimi olarak bu vaka kolektif hafızamızın kayıtlarına geçti.

Konserde düşüp bayılan Gülben Ergen korkuttuKonserde düşüp bayılan Gülben Ergen korkuttu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.