Gülten Dayıoğlu, ‘Yazar Konuşmaları’na katılacak

Yapı Kredi Kültür Sanat ve Yayıncılık’ın bir klasiği haline gelen Yazar Konuşmaları’nın bu haftaki konuğu yazar Gülten Dayıoğlu. Yazar Dayıoğlu, yeni kitabı 'Yüzler ve Sözler’i anlatmak için 21 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da Yapı Kredi Yayınları’nın Instagram sayfasına konuk olacak.

Kültür Sanat 21 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Gülten Dayıoğlu, Instagram yayınına katılacak.

Gülten Dayıoğlu, ‘Yazar Konuşmaları’na konuk oluyor. Dayıoğlu, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı Yüzler ve Sözler’i anlatacak. Yaratıcı Drama Eğitmeni Çiğdem Odabaşı ile canlı yayında bir araya gelecek olan yazar yeni kitabını, yaşadıklarını ve düşlediklerini okurlarıyla paylaşıyor. Yayın 21 Haziran akşamı saat 19.00’da gerçekleşecek. Buluşmanın moderatörlüğünü Çiğdem Odabaşı üstlenecek.

Gülten Dayıoğlu Instagram yayınında

Gülten Dayıoğlu, üç kuşak boyunca çocukların okuyup sevdiği bir yazar olarak Türk edebiyatında özel bir yere sahip. Dayığlu bu kez eski bir telefon defterinin kılavuzluğunda “büyükler” için yazıyor. Tanıştığı, yollarının kesiştiği kişilerin portreleri, tanık olduğu, kimi zaman beslendiği olaylara ilişkin izlenimleri ve anıları yazarın iç dünyasına da benzersiz bir kapı aralıyor. Gülten Dayıoğlu’nun katılacağı yayını Yapı Kredi Yayınları’nın resmi Instagram hesabından takip etmek mümkün.

Gülten Dayıplu’nun yayınladığ ‘Yüzler ve Sözler’ kitabında yer alan bir bölüm ise şöyle. “Yazmaya başladığım bu yaşam maratonu paylaşımları, bilindik nitelikte bir anı kitabı olmayacak. Anlatıların baş kahramanları, yaşam maratonunda karşılaştığım, cumhurbaşkanından, hapisanedeki tutukluya, en varlıklıdan, pek yoksula, aydından, kara cahile, en ünlüden, en sıradana, canını sevdiğim insanlar olacak… Bu paylaşımlarda tanıdıklarınıza, hatta kendinize bile rastlayabilirsiniz. Açıkçası, epey kalabalık olacağız. Kahramanlarımız, en belirgin özellikleriyle, olabildiğince kısa kısa, bu paylaşımlarda yer alacak.”

10Haber'den İstanbul Müzik Festivali raporu: Hannigan ile coştuk, Mutter ile durulduk10Haber’den İstanbul Müzik Festivali raporu: Hannigan ile coştuk, Mutter ile durulduk

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.