Hayko Cepkin’den konserine maç ayarı

Hayko Cepkin cumartesi akşamı vereceği konserin saatini değiştirdi. Değişikliğin nedeni Euro 2024'te Türkiye'nin oynayacağı çeyrek final maçı. Futbola ilgisi bilinen Cepkin kaç başlamadan bitirebilmek için konserin saatini saat 20.15'e çekti.

Kültür Sanat 5 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Hayko Cepkin Ataköy Marina Açıkhava Sahnesi’ndeki konserin saatini değiştirdi. Cumartesi akşamı 21.00’de başlayacağı duyurulan konserin başlama saati 45 dakika erkene çekildi. Değişikliğin nedeniyse Türkiye’nin Euro 2024’teki çeyrek final maçı. Cepkin konser sonrasında seyircileri aynı alanda maçı izlemeye davet etti. O gün saat 22.00’de A Milli Takım Berlin’de Hollanda ile yarı final için karşı karşıya gelecek.

Beş bin kişiyle maç keyfi

Hayko Cepkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hizmet kapınıza kadar geldi. Milli takım çeyrek finale kalınca Ataköy Marina konserimizle aynı gün aynı saate denk geldi. Biz de maç kaçmasın, izlensin diye konser saatimizi 20.15’e çektik. 22.00’de konser biter, sonra (şu anki) bilete göre minimum 5000 kişi maçı seyrederiz. İşte hizmet. Bizimle uyum içinde hareket eden organizasyona da teşekkürler. Tekrar belirtiyorum, dakik oluşumu zaten biliyorsunuz, tam 20.15’te konserimiz başlar ki maç saatine sarkmayalım. Sevgiler”

Nino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtıNino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.