‘House of Dragon’ ikinci sezon için takvimler işaretlenebilir

Westeros'a dönüş için takvimler işaretlenebilir. HBO'nun efsane dizilerinden George R.R. Martin imzalı 'Game of Thrones'un devam hikayesi 'House of Dragon'un ikinci sezonu 2024 yazında yayınlanacak.

Kültür Sanat 6 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

HBO’nun efsane dizilerinden George R.R. Martin imzalı ‘Game of Thrones’un devam hikayesi ‘House of Dragon’ geçen sene yayımlanan ilk sezonuyla Westeros evrenine bir kapı daha açmıştı. Kısa süre içinde ikinci sezon onayı alan dizi her ne kadar Hollywood grevine takılmış olsa da yeni sezon tarihi belli oldu.

Ejderhaların annesi Daenerys Targaryen’in doğup büyüdüğü toprakları daha yakından keşfetme şansı veren dizine kadrosunda Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans gibi isimler rol alıyor. İkinci sezona dair paylaşılan bir diğer bilgi ise bu sezonun sekiz bölümden oluşacağı.Bu kararın, olası bir üçüncü sezon için George R.R. Martin’e hikayeyi istediği gibi şekillendirme imkanı vermesi için alındığı söyleniyor.

Fragman hazır ama ne zaman paylaşılacağı belirsiz

Çekimleri tamamlanan ‘House of Dragon’un yeni sezonundan bir fragman bile hazır ancak yalnızca gazetecilere sunuldu. Yayın ambargosu devam eden fragman için hayranlar biraz daha beklemek zorunda.’House of the Dragon’un 10 bölümlük ilk sezonu 21 Ağustos’ta yayımlanmış ve henüz ikinci haftasında yeni sezon biletini kapmıştı. Dizinin ilk sezonu, HBO’ya toplam 20 milyon dolara mâl olmuştu.

Dizi, devam eden Hollywood grevinden etkilenmemişti. Zira ‘House of the Dragon’un senaryosu aylar önce tamamlanmıştı. Martin yaptığı bir açıklamada “Yazarlar işlerini yaptı, gerisi yönetmenlerin, oyuncuların, ekibin ve elbette ejderhaların elinde” demişti.

Dizinin ikinci sezonu için 2024 yazının ilk ayları takvimlere işaretlenebilir.

The House of Dragon rekora doymuyorThe House of Dragon rekora doymuyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.