İş Sanat’ın Cuma İş Çıkışı konserleri Evrencan Gündüz ile başlıyor

İş Sanat'ın Cuma İş Çıkışı konserleri başlıyor. 31 Mayıs'ta başlayacak seri kapsamında sahne alacak ilk isim Evrencan Gündüz. Bir hafta sonra ise sahne sırası Nil Karaibrahimgil'in. Ücretsiz gerçekleşecek konserler için rezervasyon gerekiyor.

Kültür Sanat 25 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

İş Sanat’ın İş Kuleleri Kibele Çeşmesi Heykeli Önü’nde ücretsiz düzenlediği Cuma İş Çıkışı konserleri 2024 yaz sezonunda yeniden başlıyor. Serinin ilk konuğu son yıllarda şarkıları ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Evrencan Gündüz. Müzik tarzında Jimi Hendrix, BB King ve James Brown gibi isimlerden ilham alan, şarkılarıyla pek çok ödülün sahibi olan Evrencan Gündüz, 31 Mayıs’taki Cuma İş Çıkışı’nı sevilen şarkılarıyla renklendirecek.  Seri kapsamında gerçekleştirilecek konserlerin başlangıç saati 19.00. Performanslar öncesiyse ortamı ısındırmak için 18.30 itibarıyla djler sahnede olacak.

Serinin ikinci konseri Nil Karaibrahimgil’den

Cuma İş Çıkışı konser serisinin ikinci etkinliğiyse hemen bir hafta sonra gerçekleşecek. 7 Haziran’da Türk pop müziğinin en özgün isimlerinden Nil Karaibrahimgil ile bir araya gelecek. 90’ların sonunda başlayan kariyeri boyunca birçok başarılı albüm ve tekli ile müzikseverlerin beğenisini kazanan, sözleri ve besteleriyle müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Karaibrahimgil, enerjik sahne performansıyla dinleyicilerin karşısında olacak.

Antalya'da yıldızlar geçidi: Akra Caz Festivali başlıyorAntalya’da yıldızlar geçidi: Akra Caz Festivali başlıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.