Jared Leto, İstanbul’a rock konseri vermeye geliyor

Hollywood yıldızı Jared Leto'nun grubu Thirty Seconds to Mars, İstanbul'ta konser verecek. ABD'li rock grubu Seasons turnesi kapsamında 27 Ekim'de Ülker Sports Arena'da müzikseverlerle buluşacak.

Kültür Sanat 23 Ekim 2024

Oyuncu Jared Leto ve kardeşi Shannon Leto tarafından kurulan Thirty Seconds to Mars, İstanbul’a konsere geliyor. Ödüllü grup, Seasons adlı dünya turneleri kapsamında 27 Ekim’de Ülker Sports Arena’da müzikseverlerle buluşacak. Grup, dünya turnesiyle altı yılık bir aradan sonra yayınladıkları yeni albümlerini kutluyor. Konserin biletleri Biletinial.com üzerinden satışta.

Jared Leto altıncı albümünü kutluyor

Thirty Seconds to Mars, ‘It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day’ adını taşıyan altıncı stüdyo albümlerini 15 Eylül’de yayınlamıştı. Büyük ilgi gören albüm topluluğun müzikal yolculuğunda da yeni bir aşamanın habercisi. Albüm, grubun karanlık şarkı sözleri arasından sıyrılan umudu da simgeliyor. Grubun altıncı albümü aynı zamanda aşılması imkânsız görünen engeller karşısında bile dünyada bulunabilecek güzelliklerin var olduğunu gösteriyor.

Grubun İtalya’da ilk ona giren ve grubun kariyerindeki en hızlı liste tırmanışına işaret eden ilk teklileri ‘Stuck’, alternatif radyo listelerinde bir numara oldu. Alman müzik listelerinde ilk üçte yer alan ve tura adını veren Seasons isimli single ise hayatın birçok farklı mevsiminden geçerken değişimi kabul edip edemeyeceğimizi sorguluyor.

Bir vedanın yıldönümü: Leonard Cohen'den son şarkılarBir vedanın yıldönümü: Leonard Cohen’den son şarkılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler