Jennifer Garner ‘Deadpool’ evreninde

Marvel evreninin anti kahraman hikayesi 'Deadpool' bir geri dönüş filmi olma yolunda. Ryan Reynolds'un başrolünde yer aldığı serinin üçüncü filminde, Hugh Jackman'ın Wolverine rolüne dönerken Jennifer Garner, 20 yıl önce giydiği Elektra kostümünü tekrar giyecek.

Kültür Sanat 11 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Garner, 'Elektra' rolünü ilk kez 2003 yapımı, başrolünde Ben Affleck’in yer aldığı 'Daredevil' filminde canlandırdı.

Üçüncü filmin hazırlıkları sürerken ‘Deadpool’ evreni kalabalıklaşıyor, üstelik tanıdık bir simayla. Jennifer Garner, yirmi yıl önce canlandırdığı ‘Elektra’ rolüyle filmin kadrosuna dahil oldu.

Shawn Levy yönetmen koltuğunda oturduğu, Marvel’ın anti kahraman hikayesinin çekimleri İngiltere’de devam ediyor.  Setten kareler de gelmeye başladı. Görüntülerde bir de sürpriz vardı. Ryan Reynolds’un başrolünde yer aldığı, Hugh Jackman’ın ise Wolverine’i canlandırmak için geri döndüğü filme, Garner’ın da dahil olduğu da duyuruldu.

Garner, Elektra Natchios rolünü ilk olarak başrolünde Ben Affleck’in yer aldığı 2003 yapımı ‘Daredevil’ filminde canlandırdı. İki yıl sonra bu kez Elektra başrol olarak başka bir filme konu oldu ancak yapım istenilen başarıyı elde edemedi.Garner yıllar sonra rolü hakkında konuştuğunda Elektra için giydiği kısıtlayıcı kostümünün hiçbir zaman rahat hissetmediğini itiraf etti. Lakin ‘Deadpool’ için tekrar bu kostümü giymeyi kabul etmesi Elektra rolüne yeni bir şans verdiğini gösteriyor. Bu kararında daha önce ‘The Adam Project’ filminde beraber çalıştığı Ryan Reynolds ve yönetmen Shawn Levy’ın etkisi de olabilir.

8 Kasım 2024’te vizyona girmesi planlanan ‘Deadpool 3’, Garner’ın da rolüne dönmesiyle bir nevi yıldızların dönüşü oldu. ‘Deadpool 3’ ile Hugh Jackman Wolverine’i; Brianna Hildebrand Negasonic Teenage Warhead’i, Shioli Kutsuna ise Yukio rolüne dönüyor.

Bergüzar Korel sette: 'On Saniye' filminin çekimleri başladıBergüzar Korel sette: ‘On Saniye’ filminin çekimleri başladı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.