Çıplak ayaklı Kendall Jenner Fransa’yı ayağa kaldırdı

Kendall Jenner, geceyarısı Louvre Müzesi'ni gezdi, Fransızları öfkelendirdi. 28 yaşındaki ABD'li model, Paris'teki müzeyi yalınayak gezip fotoğraf paylaşınca tepki topladı. Modele tanınan ayrıcalık Fransa'da gündemde.

Kültür Sanat 28 Haziran 2024
Kendall Jenner, Louvre Müzesi'nden paylaştığı fotoğraflar tepkilyle karşılandı.

Son yılların en popüler isimlerinden Kendall Jenner, Fransa’yı karıştırdı. ABD’li model Paris’teki Louvre Müzesi’ni ziyaret etti. Ancak bu ziyaretin müzenin kapalı olduğu saatlerde gerçekleşmesi tepki çekti. Fransızlar, 28 yaşındaki modele tanınan ayrıcalığa öfkeli. 292 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram’da Louvre ziyaretinden paylaşım yapan modelin müzeyi yalınayak gezmesi dikkat çekti.

Kendall Jenner’a tepki: Müzeyi mi kiraladın?

Kendall Jenner’ın yaptığı ve üç milyondan fazla beğeni alan sosyal medya paylaşımına çok sayıda tepki içeren yorum geldi.  “O kadar zenginsin ki Louvre’a gece yarısı girebiliyor ve yalın ayak gezebiliyorsun”, “Müzedeyken ayakkabıların nerede?”, “Çok saygısızca!” ve “Müzeyi mi kiraladın? Tam bir ayrıcalık örneği” gelen yorumlardan bazıları.

Louvre yetkilileri, MailOnline’a yaptıkları açıklamada Kendall Jenner’ın müze kapandıktan sonra özel bir tura katıldığını duyurdu.Turun amacı ve kapsamı konusunda her iki taraftan da bir açıklama yapılmazken ABD’li modelin müzeyi, sevgilisi Bad Bunny ile geceyarısı gezdiği tahmin ediliyor.

İstanbul şenleniyor... Yazın ilk büyük festivali Gezgin Salon Parkorman'daİstanbul şenleniyor… Yazın ilk büyük festivali Gezgin Salon Parkorman’da

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.