Kendall Jenner: ‘Kardashian değilim, babamın kızıyım’

Doğduğum hayatı ben seçmedim diyenlerde bugün: Kendall Jenner. Dünyanın en ünlü ailelerinden Kardashian-Jenner Ailesi'nin üyesi model Jenner, "Kardashian gibi hissetmiyorum, ben tam anlamıyla babamın kızıyım" diyor.

Kültür Sanat 23 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kardashian Ailesi'nin, yeni reality şovları 'Kardashians' üçüncü sezonuyla yayında.

“Bu hayata doğdum, ama ben seçmedim.”

Bu cümle kulağa dramatik ve acılı gelebilir ancak söz konusu Kendall Jenner olunca işler değişiyor. Kendall Jenner, kendini bir Kardashian üyesi olarak tanımlamıyor. Model, WSJ. Magazine ile yaptığı son röportajda kendisini daha çok bir Jenner gibi hissettiğini söylüyor.

Kendall Jenner’ın annesi Kris Jenner’ın, Robert George Kardashian ile ilk evliliğinden Kim, Khloei, Kourtney ve Robert olmak üzere dört çocuğu vardı. Daha sonra Kendall Jenner’ın babası Caitlyn Marie Jenner (eski adıyla William Bruce Jenner) ile evlendi. İkinci evliliğinden ise Kendall ve Kylie Jenner dünyaya geldi.

Anneleri ortak olan bütün kız kardeşler birlikte büyüdü, hayatlarının her anını gözler önüne seren ‘Keeping up with Kardashians’ programıyla kendilerine bir imparatorluk kurdular. Kardashian-Jenner kardeşlerin her birinin kendine ait markaları, işbirliği projeleri ve sponsorluk anlaşmaları var.

Jenner modellik kariyerinin başından itibaren, Kardashian isminden ve reality şovlarından uzaklaşmaya çalıştığı her şeyi denedi. Hatta soyadını bırakmayı bile düşündü. Jenner, Kardashian kardeşlerin bir parçası olduğumun farkındayım diyor ama birçok yönden babasına benzediğini de söylüyor. “Bence tam anlamıyla bir Jenner’ım” diyerek kendisini “babasının kızı” olarak tanımlıyor.

Kim Kardashian'a övgüler: Zachary Quinto açık fikirliliğinden ve yeteneğinden etkilenmişKim Kardashian’a övgüler: Zachary Quinto açık fikirliliğinden ve yeteneğinden etkilenmiş

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.