Koç ve Özdemir’in boşanma adresi: Tek celsede boşanma garantili Beykoz ya da Adalar Adliyesi

Görkemli bir düğünle evlenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç anlaşmalı bir şekilde boşanacak. Boşanma adresleri ise tek celsede boşanma garantili Beykoz ya da Adalar adliyesi olacak. Karşılıklı olarak birbirlerinden bir talepte bulunmayan çiftin boşanma gerekçesi ise yaşadıkları fikir ayrılığı.

Kültür Sanat 24 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Beykoz Adliyesi ile Büyükada’daki Adalar Adliyesi tek celsede boşanmak isteyen çiftlerin özellikle tercih ettikleri yerlerdir. Çünkü bu iki adliyedeki aile mahkemelerini bakan hakimlere, önceden boşanma protokolünü gösterip anlaşma maddelerinin hukuka uygun olup olmadığının onayı almak mümkün.

Geçen yaz görkemli bir düğünle evlenen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti de anlaşmalı şekilde boşanmaya karar verince bu iki adliyeden birini tercih edecekleri öğrenildi. Hatta bu boşanma ile ilgili mahkemeden gizlilik kararı talep edeceklermiş.

Gizlilik kararı talep edecekler

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in evliliği bayram sonrası açacakları davayla son bulacak. Avukatlarına talimat veren ikili anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. Mahkemeye sunacakları dilekçede fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirteceklermiş. Ve çift karşılıklı hiçbir talepte bulunmayacakmış.

Boşanma kararının ardından ilk kez konuşan oyuncu Demet Özdemir, “Çıkan iddialara çok şaşırmadım ama gerçeği yansıtmıyor. Bizim ilişkimizde çıkan dedikodular gibi başımıza bir şey gelmedi. İkimiz de saygı çerçevesi içerisinde noktalama kararı verdik” dedi.

Masal gibi bir düğünle evlenmişlerdi: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrıldıMasal gibi bir düğünle evlenmişlerdi: Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.