Konser Kurdu hafta sonu için hazır

Konser Kurdu, ocak ayının son hafta sonu yine yollarda. Simge Sağın'dan Athena'ya, Cem Adrian'dan Ayşegül Aldinç'e hafta sonun nabzını haberimizde tutuyoruz.

Kültür Sanat 26 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Yılın ilk ayı sona erkem üzere. İstanbu’un yanı sıra diğer büyük şehirlerde de etkinlikler müzikseverleri bekliyor.Hazırsanır İstanbul’da bu akşam gerçekleşecek etkinliklerle başlayalım. Konser yolculuğumuza İstanbul’un Anadolu yakasıyla başlıyoruz. İlk durağımız Kadıköy.

-Kadıköy Sahne’de bu akşam Bulutsuzluk Özlemi sahne alacak. ABD’nin Irak’ı işgali sonrası yazdıkları ‘Bağdat Cafe’ şarkısıyla dikkat çeken grup, bir süredir konserlerinde şarkılarını Gazzeli çocuklara ithaf ediyor.

-Anadolu yakasındaki bir diğer konserde ise Jolly Joker Kartal İstmarina’da Türk pop müziğinin efsanesi Levent Yüksel sahnede.

-Ataşehir’deki JJ Arena’, yeni dönemin güçlü sesi Melek Mosso’yu ağırlıyor. Konserin başlama saati ise 21.00.

-Gelelim gecenin en ses getiren etkinliklerinden bir diğerine. Spotify verilerine göre 2023’te Türkiye’nin en çok dinlenen müzisyenlerinden biri olan Simge Sağın, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alacak.

-Moda Kayıkhane’nin bu akşamki konuğu ise Ayta Sözeri.

-Kadıköy’den başladığımız yolculuğumuzu yine Kadıköy ile sonlandırıyoruz. Türk hiphop sahnesinin iki önemli ismi Şanışer ve Sokrat St. Dorock XL Kadıköy’de konser verecek.

-Rotamızı Taksim’e çeviriyoruz. Eski Fitaş Sineması’nda müzikseverleri ağırlayan Dorock XL Venue Taksim’in bu akşamki konuğu Sena Şener.

-Zorlu PSM’de gecenin özel perofrmanslarından biri için Türkiye’nin en önemli caz vokallerinden Şenay Lambaoğlu sahnede olacak. Konserin başlangıç saati 21.00.

-Bir diğer durağımıız ise Jolly Joker Kıyı İstanbul. Ceylan Ertem, bir süredir ondan duymaya alıştığımız Sezen Aksu şarkılarını saat 21.00’de seslendirecek.

-Yeni kuşağın başarılı isimlerinden Mary Jane, Hayal Kahvesi Aqua Florya’da müzikseverlerle buluşuyor.

-Şarkılarıyla 2000’lere damga vuran Seksendört ise Mask Beach’te sahnede. Konserin başlama saati ise 22.00

Cumartesi programı hareketli

Şimdi sırada Cumartesi konserleri var. Pek çok insana göre haftanın bu en güzel gününde konser rotamıza yine İstanbul’un Anadolu yakasından başlıyoruz.

-Yolculuğumuza Bostancı Gösteri Merkezi ile başlıyoruz. Mekânın cumartesi akşamı konuğu Ekin Uzunlar.

-Gecenin özel konserlerinden bir diğeri için ise Kartal’daki Jolly Joker İstmarina’ya uğruyoruz. Ayşegül Aldinç, şarkılarıyla saat 21.00’de sahnede.

-Anadolu yakasındaki bir diğer özel buluşma da JJ Arena’daki Yıldız Tilbe konseri.

-Şimdi köprünün diğer tarafına uzanıyoruz. Zorlu PSM gecenin en iddialı konserlerinden birine ev sahipliği yapıyor. Redd, senfonik konseriyle 21.00’de müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

-Mecidiyeköy dolaylarına geldiğimizde bizi Dada Salon Kabarett’de Mirkelam karşılıyor.

-Nazan Öncel If Performance Hall Beşiktaş’ta. 2023’te yayınladığı ‘Kara Plak’ albümü, 10Haber müzik jürisi tarafından yılın albümü seçilen Öncel’in konserinin başlama saati 21.00.

-Dolmuşla Beşiktaş’tan Taksim’e ulaşabilirsek saat 22.00’de Dorock XL Venue Taksim’de sahne alacak Athena’nın konserine yetişebiliriz. Denemeye değer.

Sakin bir pazar bizlerle

-Hafta sonu biterken kaçırılmaması gereken konserlerden biri için rotamızı doğrudan Volkswagen Arena’ya çeviriyoruz. Sadece bizlerin değil Elijah Wood’un da hayran hayran baktığı Selda Bağcan, Senforock adlı projesiyle saat 20.00’de sahnede olacak.

-Zorlu PSM’de ise farklı ses renkleriyle büyük beğeni toplayan Cem Adrian, müzikseverlerle buluşuyor.

-Anadolu yakasında ise Dorock XL’de Rana Türkyılmaz’ın performansı var.

-Başkent Ankara hafta sonunu sakin geçirirken İzmir Ooze Venue’de bu akşam Birsen Tezer sahnede.

-Cumartesi akşamı İzmir Hilltown’da ise Oğuzhan Koç konser verecek.

-Eskişehir’e baktığımızda ise öğrenci kentinin hakkını verdiğini görüyoruz. Bu akşam F/Stop Salon’da Depeche Mode partisi var. Tabii gönül ister ki bir an evvel gerçeğini de Türkiye’de izleme şansımız olsun.

-Eskişehir’de bu gecenin bir diğer etkinliği ise If Performance Hall’da. Konuk ise Gaye Su Akyol.

Bahçeden bir kültür merkezine Inspera BodrumBahçeden bir kültür merkezine Inspera Bodrum

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.