Kristen Stewart yıllar sonra yeniden vampirlerle birlikte

ABD'li oyuncu Kristen Stewart romantik bir vampir hikayesi olan 'Alacakaranlık' serisiyle dünyaca üne kavuştu. Oyuncu yıllar sonra geçmişini selamlamaya hazırlanıyor. Stewart, Panos Cosmatos'un yönettiği vampir temalı filminde başrolde oynayacak.

Kültür Sanat 6 Mayıs 2024
Kristen Sweart vampir türüne geri dönüyor.

Bir gün herkes başladığı yere döner mi bilinmez ancak bazıları nostalji sever. ABD’li oyuncu Kristen Stewart da başladığı yere dönenlerden. 2000’lerin başında oyunculuğa adım atan Stewart’ın büyük çıkışı 2008’de Stephenie Meyers’in romanından uyarlanan ‘Alacakaranlık/Twilight’ serisindeki Bella Swan rolüyle oldu.

Oyuncu yıllar sonra yeniden bir vampir filmiyle geçmişini selamlamaya hazırlanıyor. Oyuncu yönetmenliğini Panos Cosmatos’un üstlendiği vampir temalı yeni filmi ‘Flesh of the Gods’ta rol alacak. Stewart’a oyuncu Oscar Isaac eşlik edecek. Yönetmen Cosmatos 2018’de başrolünde Nicolas Cage’in yer aldığı korku filmi ‘Mandy’ filmiyle adından söz ettirmişti. Filmin senaryosunda ise David Fincher’ın 1995 yapımı suç gerilimi ‘Yedi’yle tanınan Andrew Kevin Walker imzası var.

‘Flesh of the Gods’ta Stewart ve Isaac sırasıyla Alex ve Raoul adlı evli çifti canlandıracaklar. 1980’lerin Los Angeles’ında geçen filmde iki karakter eğlenmek üzere dışarı çıktıkları bir gece gizemli bir kadınla karşılaşacak ve hiç beklemedikleri bir maceraya atılacaklar.

Kristen Stewart ‘Alacakaranlık’ serisinde Robert Pattinson ile başroldeydi.

Filmle ilgili bilgiler henüz kısıtlı ancak kan ve gerilim dolu olması bekleniyor. Film Kristen Stewart’ın vampir filmlerine ilk dönüşü olsa da oyunca ancak yıllar boyunca ‘Haberciler/The Messengers’ ve ‘Derin Sular/ Underwater’ gibi birkaç korku filminde yer aldı, dolayısıyla türe aşina. Zaten kendisini dünyaya tanıtan ‘Alacakaranlık’ serisi bir vampir hikayesi olsa da daha çok romantik fantezi türündeydi. Stewart bu kez kan, intikam ve karanlık yönleri ağır basan “gerçek” bir vampir hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmin çekimleri 2024 sonunda başlayacak.

Seks artık satmıyor mu? Filmlerde seks sahneleri azaldıSeks artık satmıyor mu? Filmlerde seks sahneleri azaldı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.