Mabel Matiz Avrupa yolcusu

Geçen yaz yayınladığı 'Fatih' albümüyle büyük ilgi gören Mabel Matiz, Türkiye'nin dört bir yanında verdiği konserlerine Avrupa şehirlerini de dahil etmeye hazırlanıyor. Amsterdam, Hamburg ve Londra gibi kentleri kapsayan üç ülkelik turne 18 Kasım'da Hollanda'dan başlıyor.

Kültür Sanat 5 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Bu yaz yayınladığı ‘Fatih’ albümüyle büyük beğeni toplayan Mabel Matiz, Avrupa turnesi hazırlığında. Türkiye’nin dört bir yanında konserler veren müzisyenin bu seferki rotası Hollanda, Almanya ve İngiltere olacak. ‘Fatih Tour 2024’ kapsamında Avrupa kentlerinde performans sergileyecek olan sanatçının ilk durağı ise İngiltere. Müziğin başkentlerinden biri olarak kabul edilen Londra’daki Barbican Hall’da 22 Şubat’ta sona erecek olan turnenin ilk durağı ise Hollanda.

Mabel Matiz, müziğin mabedinde konser verecek

Son yılların en üretken ve beğeni toplayan isimlerinden biri olan Mabel Matiz, 18 Kasım’da Hollanda’nın Eindhoven kentinden başlayacağı turnesi kapsamında bir gün sonra da Amsterdam’da müzikseverlerle buluşacak. Burada dünya çapında müzisyenlerin sahne aldığı Royal Theater Oarre’de sahne alacak sanatçı, turnesine Almanya ile devam edecek. 21 Aralık’ta Hannover kentinde sahne alacak olan müzisyen, 23 Aralık’ta ise Avrupa2nın en büyük şehirlerinden biri olan Hamburg’da performans sergileyecek.

Avrupa turnesine kısa bir yılbaşı arası verdiktan sonra Mabel Matiz, konserlerine ocak ayında kaldığı yerden devam edecek. Müzisyenin bu seferki rotası Stuttgart. 26 Ocak’taki bu konserin hemen ardından 27 Ocak’ta da sıra Frankfurt’ta. 3 Şubat’ta Düsseldorf’da sahne alacak olan müzisyen, turnesinin Almanya ayağıdaki son konserini ise Hasselt’te verecek. 4 Şubat’taki konserin ardından yine kısa bir mola verecek olan sanatçı, Londra’nın müzik mabedi Barbican Hall’daki konseri için de hazırlanacak.

Konser Kurdu bu hafta sonu elektronik ortamlardaKonser Kurdu bu hafta sonu elektronik ortamlarda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.