Madonna’ya “sahneye geç çıktın” davası

Madonna'ya iki müzikseverden dava. Davanın nedeni ise sanatçının konserine ilân edilenden daha geç bir saatte çıkması. Bu durumdan mağduriyet yaşadıklarını ifade eden davacılara, sanatçının hayranlarından da destek geldi.

Kültür Sanat 20 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Madonna gecikmeli de olsa Celebration isimli turnesine geçen yıl başladı.

Madonna mahkemelik oldu. Davayı açanlar ise müzisyenin iki hayranı. ‘Celebration’ turnesi kapsamında New York’ta konser veren şarkıcı, ilân edilenden daha geç bir saatte sahneye çıkınca olanlar oldu. Daha önce de bu yüzden çok sayıda eleştiri alan müzisyeni, konsere gelen iki dinleyicisi dava etti. Michael Fellows ve Jonathan Hadden adlı iki müziksever, yaşanan gecikmeden ötürü mağdur olduklarını belirtti.

Madonna sahneye geç çıkınca son otobüsü kaçırdılar

13 Aralık’ta New York’ta gerçekleşen konserin 20.30’da başlayacağı duyurulmuşken Madonna sahneye iki saatlik gecikmeyle 22.30’da çıkmıştı. Konserin geç bitmesi nedeniyle toplu taşıma seçeneklerinin azalması veya tükenmesi etkinliğe gelen binlerce dinleyiciyi zor durumda bırakmıştı. Belli bölgelere ulaşmak için otobüs ve metro kullanan yolcular seferlerin bitmesi nedeniyle yolda kaldı. Sanatçı 2016 yılındaki turnesinde de benzeri eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı. Popun kraliçesi hatırlanacağı üzere 2012’de İstanbul’da bir konser vermişti.

Madonna fena arada kaldı: Siyonist mi? Antisemit mi?Madonna fena arada kaldı: Siyonist mi? Antisemit mi?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.