Mauro Icardi’ye bir hoş geldin de Simge Sağın’dan

Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısını söyleyen Simge Sağın, yıldız futbolcuya Denizli'den seslendi. Icardi'nin Galatasaray'a üç yıllık imza attığı törenle aynı saatlerde Denizli'de konser veren Sağın, Arjantinli için hoş geldin mesajı göndererek sporun birleştiriciliğine vurgu yaptı.

Kültür Sanat 1 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Simge Sağın, Denizli'deki konserinde son dönemin en çok dinlenen şarkısı 'Aşkın Olayım'ı coşkulu kalabalıkla birlikte söyledi.

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin Galatasaray’a üç yıllık imza atması spor basını kadar müzik dünyasında da yankı uyandırdı. Yıldız futbolcuyla özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını seslendiren Simge Sağın, transfere kayıtsız kalmadı. Önceki akşam Denizli’de konser veren Simge Sağın, yıldız futbolcunun yeniden İstanbul’a gelmesi üzerine “hoş geldin” mesajı gönderdi. Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen şarkıcı “müzik birleştiricidir” sözleriyle Arjantinli futbolcuyu selamladı.

Simge Sağın’ın Denizli’de konser verdiği saatlerde İstanbul’da Galatasaray ile 3 yıllık bir anlaşmaya imza atan Mauro Icardi, yeşil sahaya çıktığında stadı dolduran 35 bin taraftar hep bir ağızdan ‘Aşkın Olayım’ şarkısını seslendirdi. Dünya basınının da sıklıkla yer alan görüntülerde Arjantinli futbolcu sahaya çıkarken kendisiyle özdeşelen şarkı çaldı. Tribünlerin de çok sevdiği şarkı ikinci baharını yaşamaya devam ediyor. Simge Sağın’ın 2018 yılında yayınladığı ‘Ben Bazen’ albümünde yayınlanan şarkı, 2022’de en çok dinlenen hit parçalardan biri olmayı sürdürüyor.

Mauro Icardi ile özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şu anda Spotify’da 165 milyon dinlenme sayısını aşmış durumda. Şimdiden yılın en çok dinlenen şarkılarından biri olmayı başaran ‘Aşkın Olayım’, Simge Sağın’ın konserlerinde de en çok istek alan parça. Görünen o ki 2023-2024 futbol sezonunda da şarkı çok dinlenenler arasında yer almaya devam edecek.

Spotify’ın yayınladığı verilere göre Mauro Icardi ile özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ 30-31 Mayıs tarihlerinde Türkiye Top 50 listesinde zirvede yer aldı. 30 Mayıs’ta Galatasaray’ın Ankaragücü ile karşılaştığı maçta şampiyonluğunu ilân etmesi sonrası Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşen kutlamalarda çalınan şarkı, ertesi gün de listelerin zirvesinde yer almayı başarmıştı.

Taylor Swift'in hayranları rekor kıran sismik hareketlere neden olduTaylor Swift’in hayranları rekor kıran sismik hareketlere neden oldu

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.