Meryl Streep’ten al haberi: ‘Mamma Mia 3’ çekilebilir

Tüm zamanların en popüler müzikali 'Mamma Mia'nın üçüncü filmi uzun süredir masada. Filmin oyuncularından Meryl Streep uygun bir hikaye olursa filme dönmeyi çok istiyor.

Kültür Sanat 16 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Meryl Streep 'Mamma Mia', 2008.

Tüm zamanların en popüler müzikali ‘Mamma Mia’nın yeni filminden haberler var. Üstelik içeriden bir yerden, bizzat Meryl Streep’ten. Serinin üçüncü filmi için hazırlıklar devam ediyor, Streep de projeye dönmeye hevesli.

76. Cannes Film Festivali’nde Onur Ödülü’ne değer görülen oyuncu projeye dönmeyi çok istediğini, ancak önce yapımcı ve yönetmenle bu dönüşü nasıl yapacaklarına dair bir plan yapmaları gerektiğini söyledi. Zira Streep’in canlandırdığı Donna Sheridan karakteri ikinci filmde hayatını kaybetmişti.

Meryl Streep ve Amanda Seyfried filmde anne-kız rolündeydi.

Oscar ödüllü Streep yapım ekibinin karakteri yeniden projeye dahil etmek için bazı fikirleri olduğunu da açıkladı: “Henüz benimle paylaşmadılar ama bazı fikirleri olduğunu biliyorum. Ve elbette ben de bu işin içinde olmak istiyorum. İnsanlar ‘Mamma Mia’ya bayılıyor, ben de…”

Streep projeyi o kadar çok seviyor ki ölmüş karakterinin dönmesi için her yolu denemeye hazır: “Donna’yı reenkarne etmenin bir yolunu bulabilirse, bu işte varım. Ya da Donna’nın değil de aslında hiç bilinmeyen bir ikizinin öldüğünü öğrendiğimiz pembe dizi senaryoları bile beni ikna edebilir.”

'Her' filmi gerçek olmaya çok yakın: GPT-40 dinliyor, görüyor ve konuşuyor‘Her’ filmi gerçek olmaya çok yakın: GPT-40 dinliyor, görüyor ve konuşuyor

 

 

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.