Monica Bellucci’den itiraf: Tim Burton’a aşığım

Monica Bellucci, yönetmen Tim Burton'a olan aşkını verdiği röportajda itiraf etti. Çift, ilk olarak 14 Şubat'ta Paris'te görüntülenmişti. Bellucci, Tim Burton'ın sevilen yapımı 'Beterböcek'in devam filminde de başrolde yer alıyor.

Kültür Sanat 2 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Monica Bellucci, Tim Burton'a olan aşkını itiraf etti.

Monica Bellucci’den sonunda beklenen itiraf geldi. Bir süredir yönetmen Tim Burton ile birlikte oldukları konuşulan ikilinin ilişki durumu teyit edildi. Dillere destan güzelliğiyle birkaç kuşağı birden büyüleyen yıldız aktris, Elle dergisinin Fransa edisyonuna verdiği röportajda Tim Burton’a karşı duyduğu hisleri açık bir dille ifade etti.

Monica Belluci: Tim’e hayranım

Monica Bellucci, Elle dergisine yaptığı açıklamada Tim Burton’a aşık olduğunu itiraf ederken yönetmene duyduğu hayranlığı da sözlerine ekledi. 58 yaşındaki Bellucci’nin 64 yaşındaki Amerikalı yönetmenle 14 Şubat’tan bu yana birlikte olduğu düşünülüyor. Aslında çiftin tanışıklığı bundan yıllar öncesine dayanıyor. Çift, ilk olarak 2006 yılında Cannes Film Festivali sürecinde tanışmıştı. Bellucci o dönem Vincent Cassell ile evliyken Tim Burton da Helena Bonham Carter ile birlikteydi.

Çifte kumrular aynı filmde buluştu

Monica Bellucci şu sıralar Tim Burton’ın filminde de rol alıyor. İtalyan yıldız verdiği röportajd:, “Ne diyebilirim ki… Her şeyden önce iyi ki bu adamla tanışmışım. Bu, hayatımızda çok nadiren rastlanan karşılaşmalardan biri. Onu tanıyorum ve de seviyorum. Şimdi de yönetmen yönüyle tanışacağım. Bizim için başka bir macera başlıyor” dedi.

Tim Burton, onu büyük şöhret getiren ‘Beterböcek’in devam filminde Monica Bellucci ile çalışıyor. İtalyan yıldız filmin başrolünde. Çift, ‘Beterböcek 2’nin çekimlerinin sürdüğü Londra’da yaşıyor. ‘Beterböcek 2’nin 6 Eylül 2024’te gösterime gireceği açıklanmıştı.

Sosyal medyanın viral şarkısı Makeba'nın hüzünlü hikâyesiSosyal medyanın viral şarkısı Makeba’nın hüzünlü hikâyesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.