Tarkan’ı Monte Carlo’da dinlemek 13 bin 600 lira! O da şimdilik…

Tarkan önceki gece dünyaca ünlü Monte Carlo Festivali'nde sahne aldı. Festivalin en pahalı konserine imza atan megastarın konserine ilgi büyüktü. İki saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren megastar, yoğun ilgi yüzünden yeniden sahneye çıkmak zorunda kaldı.

Kültür Sanat 23 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Tarkan, Monte Carlo'daki konserinde 21 şarkı seslendirdi.

Tarkan, Monte Carlo Festivali’nin en pahalı konseri için sahnedeydi. Önceki akşam gerçekleşen konserde tam iki saat boyunca şarkılarını seslendiren megastar, yoğun istek üzerine bis için yeniden sahneye çıktı. En sevilen şarkılarını seslendiren müzisyen Avrupa’nın bu özel festivalinde konser veren sayılı isimlerden de biri olmayı başardı. Üstelik nice yıldızın yer aldığı festivalde en pahalı bilet fiyatıyla. Megastarın konserini izlemek isteyenler tam 460 euro yani 13.600 lira ödedi; tabii güncel kurla…

Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda dördüncü kez, üstelik kendi tasarladığı kıyafetlerle sahneye çıkan Tarkan, festivalin en pahalı etkinliğinde salonu tamamen doldurmayı başardı. 10 Temmuz’da başlayan ve dün sona eren festival adeta bir yıldızlar geçidine tanıklık etmişti.

Tarkan, yıldızlarla aynı sahnede

Fransız Rivierası’nın gözdesi Monaco’nun Monte Carlo bölgesinde Monte Carlo la Société des Bains de Mer (SBM) tarafından gerçekleştirilen ve Tarkan’ın da konser verdiği bu ünlü festivalde kadife sesli Chris Isaak, bir dönemin pop ikonu Ricky Martin, asla eskimeyen efsane Sting, ülkemizde ilk konserini geçen hafta Bodrum’da veren İngilizlerin sevgili evladı Robbie Williams, hüzünlü sesiyle Norah Jones,  Seal ve İtalyanların yaşayan efsanesi Eros Ramazzotti sahne aldı.

Pandemi öncesi Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda ağırlıklı olarak da eylül ayında, neredeyse iki hafta kapalı gişe konserler veren Tarkan’ı yeniden izlemek için şimdilik bekleyişimiz devam ediyor. Bakalım Monte Carlo’da yeri yerinden oynatan megastar, hayranlarının uzun süredir hasretlik çektiği konserleriyle karşımıza ne zaman çıkacak. Bilindiği üzere ünlü müzisyen bu aralar yeni albümünün hazırlıklarına da tüm hızıyla devam ediyor.

VoiceUp A Capella Festival ile 550'den fazla müzisyen İstanbul'daVoiceUp A Capella Festival ile 550’den fazla müzisyen İstanbul’da

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.