O gemi başka şekilde geliyor: Ali Atay ve Serkan Keskin’den yeni dizi

Ali Atay ve Serkan Keskin senaryosunu Atay'ın kaleme aldığı yeni dizi 'Anonim' ile bir araya geliyor. 'Leyla ile Mecnun' dizisiyle bir fenomen yaratan ikili bu kez tarihteki garip gelenekler günümüzde yaşansaydı ne olurdu sorusunun peşinde.

Kültür Sanat 15 Eylül 2024
'Anonim' adlı '25 Film' yapımı dizide Akay, Keskin, Mehmet Özgür ve İlyas Özçakır başrolleri paylaşıyor.

2011-2013 yılları arasında TRT 1’de ekrana gelen ‘Leyla ile Mecnun’ Türk televizyon tarihinde absürd komedi türünün en iyi örneklerinden biriydi. Replikleri ve sahneleriyle fenomen haline gelen dizinin kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Ezgi Asaroğlu, Müge Boz ve Osman Sonat gibi isimler yer almıştı.

Şimdi özel hayatlarında da arkadaş oldukları bilinen ekip arkadaşları Serkan Keskin ve Ali Atay yeni bir diziyle bir araya geliyor. Ali Atay’ın senaristliğini de üstlendiği ‘Anonim’ adlı dizi dünya tarihindeki garip gelenekler günümüzde yaşansaydı ne olurdu sorusunun peşinden gidiyor. Oyuncu kadrosunda Mehmet Özgür, İlyas Öçzakır, İdil Sivritepe, Deniz Cengiz ve Ceren Taşçı’nın yer aldığı dizinin yönetmen kadrosunda da Olgu Baran Kubilay oturuyor.

‘Anonim’ dijital içerik platformu Exxen’de yayınlanacak. İlk bölüm için tarih verilmedi, ancak dizinin bu yıl içinde ekrana gelmesi planlanıyor. ‘Leyla ile Mecnun’un sadık izleyicileri başta olmak üzere diziyi bekleyen izleyicilerin merakını giderecek bir de tanıtım yayınlandı.

Kızılcık Şerbeti: Mesai başladı, bir Alev ölür, bir Alev doğarKızılcık Şerbeti: Mesai başladı, bir Alev ölür, bir Alev doğar

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.