O şimdi milyarder: Şarkıcı Selena Gomez de artık o listede

32 yaşındaki şarkıcı Selena Gomez de artık milyarder müzisyenler listesinde. Bloomberg'ün yaptığı araştırmaya göre ABD'li müzisyen müziğin yanı sıra yaptığı yatırılmarla servetini 1 milyar doların üzerine çıkardı.

Kültür Sanat 6 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Bir kuşağın en sevdiği müzisyenlerden biri olmayı başaran Selena Gomez, bu başarılarına bir yenisini daha ekledi. 32 yaşındaki ABD’li müzisyen Jay-Z, Rihanna ve Taylor Swift gibi isimlerin arasına katılarak milyarder müzisyenler kulübüne girdi. Son yıllarda müzisyen kimliğinin yanı sıra kurduğu güzellik markasıyla da ilgi gören Gomez’in elde ettiği servette bu girişimci yönünün payı çok büyük. Geçen şubat ayında ‘Love On’ adlı teklisini yayınlayan müzisyen şu sıralar girişimci ve oyuncu yönüyle ön planda.

Miras değil alın teri: Bir başarı hikâyesi Selena Gomez

Bloomberg’ün haberine göre Selena Gomez, güzellik markasının sektörde elde ettiği başarının etkisiyle milyarderler kulübüne girdi. Gomez’in şu an toplam serveti 1.3 milyar dolar. ABD’li müzisyenin beş yıl önce kurduğu Rare Beuaty adlı markanın da piyasa değeri 1 milyar dolar olarak belirlendi. Girişimci bir ruha sahip Gomez, Taylor Swift ve Rihanna’nın da yer aldığı Kendi Servetini Elde Eden En Genç Kadınlar Listesi’ne de adını yazdırdı.

Ticaretteki başarılarının yanı sıra Selena Gomez, dizilerde de yer alıyor. ‘Only Murders in the Building’ dizisinin başrolünde yer alan 32 yaşındaki müzisyenin bölüm başına 6 milyon dolar kazandığı açıklanmıştı. Gomez dizideki performansıyla Emmy’de En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterilmişti.

Emmy’de adaylıkla yetinen Selena Gomez, dünyanın en prestijli film festivallerinden birinden  büyük ödülle ayrıldı. 77. Cannes Film Festivali’nde Jacques Audiard imzalı ‘Emilia Perez’ filmindeki rolüyle Selena Gomez bu yıl En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Ludovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdimLudovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.