Obama’nın cinsel fantezisi mektuplarda kalmış!

ABD eski başkanı Barack Obama'nın 1982-1984 yılları arasında o dönemki kız arkadaşına yazdığı mektuplar ilk kez sansürsüz olarak yayınlandı. Mektupta Obama, "erkeklerle her gün aşk yapıyorum ama hayalimde" yazıyor.

Kültür Sanat 14 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
2017'de yayınlanan Garrow imzalı Obama biyografisinde eski başkanın gençliğinde eşcinsel ilişkiye girmeyi düşündüğü ve şu anki eşi Michelle'i çıktıkları ilk sene aldattığı da yazıyordu.

Amerika eski başkanı Barack Obama’nın özel hayatına ilişkin detayların yer aldığı mektupları ortaya çıktı. Takvimler 1982’yi gösterirken eski kız arkadaşı Alex McNear’a yazdığı mektupta erkeklerle cinsel ilişkiye girmenin hayalini kurduğunu yazıyor. The New York Post gazetesi, mektupları sansürsüz olarak yayınlandı.

Aslında bu mektupların ilk ortaya çıkışı değil. 2017’de, Obama’nın 1982-1984 yılları arasında yazdığı mektuplar ortaya çıkmıştı. Amerika’daki bir üniversite kütüphanesi, o dönemde üniversite öğrencisi olan Obama’nın, uzak mesafe ilişkisi yaşadığı kız arkadaşına gönderdiği mektupları paylaşmıştı.

Mektuplar, daha önce Barack Obama’nın ‘Yükselen Yıldız/ Rising Star’ isimli biyografisini kaleme alan David Garrow’un verdiği uzun ve ayrıntılı bir röportajla gündeme geldi. 70 yaşındaki Pulitzer ödüllü tarihçi Garrow, 2017’de yayınlanan kitap için Obama ile üç gün bir araya gelmiş ve sekiz saat süren röportajlar yapmıştı.

Obama’nın eski kız arkadaşı Alex McNear’a gönderdiği mektuplar, Emory Üniversitesi arşivinde.

Mektupta Obama, “Eşcinsellikle ilgili olarak, bunun kendini şimdiki zamandan uzaklaştırma girişimi, belki de dünyevi hayatın sonsuz maskaralığını sürdürmeyi reddetme olduğuna inandığımı söylemeliyim. Biliyorsun, erkeklerle her gün sevişiyorum ama hayal gücümde” ifadelerini kullanıyor.

Barack Obama, 1982’den beri Michelle Obama ile evli. Çiftin iki kızları var. Mektupları yayınlayan New York Post, eski başkanın basın sözcülerinden yorum istedi ancak geri dönüş alamadı. Ancak tarihçi Garrow, yeterince açıklayıcı bir yorum yaptı: “İnsanların cinsel fantezileri vardır!

İptal ve yasak yetmez, yargılanmalılar! İngiliz 1975 grubuna dava açılıyorİptal ve yasak yetmez, yargılanmalılar! İngiliz 1975 grubuna dava açılıyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.