‘Ölümlü Dünya 2’ 12 günde bir milyon seyirciye ulaştı

Gösterime girdiğinden beri ilgi gören 'Ölümlü Dünya 2' vizyondaki 12. gününde bir milyon kişi tarafından izlendi. Film ekibi mutlu haberi sosyal medyadan duyurdu. Lakin duyuruda beyazperdeyi 'beyaz perde' olarak yazması gözden kaçmadı.

Kültür Sanat 14 Aralık 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
1 Aralık'ta gösterime giren 'Ölümlü Dünya 2' filmi gişede büyük başarı kazandı.

Ali Atay’ın yönettiği ‘Ölümlü Dünya 2’ filmi 11 günde bir milyon seyirci barajını aştı. Filmin kendi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “12 günde 1 milyon seyirciye ulaştık. Beyaz perdede bizimle beraber gülen herkese teşekkür ederiz. Ölümlü Dünya 2 sinemada izlenir” dendi. Lakin bu mutlu duyuruda film ekibinin beyazperdeyi, beyaz perde olarak ayrı yazması da gözden kaçmadı.

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak’ın rol aldığı film halen 334 sinema salonunda gösterimde.

Filmde Anadolu Tat 1071 lokantasını işleten Mermer Ailesi’nin kendilerine iş veren örgüte karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. Zafer’in (Doğu Demirkol) yakalanmasından sonra aile reisi Gazanfer oğlunu kurtarmak için örgütle pazarlık etmek zorundadır, ama elinde de bir şey yoktur. İşte film örgütle pazarlık masasına oturmak isteyen ailenin örgüte karşı elinde koz olarak kullanacağı bilgilere ulaşma çabasını anlatıyor.

2018 yılında gösterime giren serinin ilk filmi 12 hafta gösterimde kalmış ve toplam seyirci rakamı 585 bin olmuştu.

'Ölümlü Dünya 2'nin yönetmeni Ali Atay: İlk filmde çok dayak yedim‘Ölümlü Dünya 2’nin yönetmeni Ali Atay: İlk filmde çok dayak yedim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.