Onur Ünlü’nün yeni filminde dev kadro

Onur Ünlü yeni filmi 'Son of a Rich'in çekimleri için bayram sonrası sete çıkıyor. Yönetmenin yeni filminin kadrosunda yer alan isimler Ahmet Mümtaz Taylan, Kerem Bürsin, Erkan Kolçak Köstendil, Cemal Hünal ve Güven Kıraç.

Kültür Sanat 11 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Onur Ünlü bu kez bir uyarlamayla karşımızda. Rusya’da gişede büyük başarı kazanan ‘Son of a Rich’ filminin uyarlaması için yönetmen koltuğuna oturan Ünlü bayram sonrası çekimlere başlıyor. Üstelik dikkat çeken bir kadroyla. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre filmin kadrosu son yılların yıldız isimleriyle dolu.

Son of a Rich bir ilk olacak

Onur Ünlü’nün yöneteceği filmle ilgili konuşan yapımcı şirket Kunay Yapım’ın Yönetici Yapımcısı ve Genel Müdürü Karina Mia Satlykova “Bu harika projeyle uzun metrajlı film yapımındaki hikâyemize başlamaktan heyecan duyuyoruz. Bu benzersiz hikâyenin ve yetenekli oyuncu kadromuzun dünya çapında izleyicilerin ilgisini çekeceğine gerçekten inanıyoruz. Türk dizileri zaten kendi başına başarılı bir marka haline geldi ve biz Kunay Film olarak Türk sinemasının eski günlerine dönme zamanının geldiğine inanıyoruz. Bu yüzden uzun metrajlı filmlere odaklanıyoruz” dedi.

Karina Mia Satlykova sonraki yapımları hakkında da şu sözleriyle ipucu verdi: “Ayrıca dünya klasiklerine yer vereceğimiz projelerimizin hazırlık süreci de tüm hızıyla devam etmektedir.”

Ve İstanbul'dan Andrea Bocelli geçti: Boğaz'da unutulmaz geceVe İstanbul’dan Andrea Bocelli geçti: Boğaz’da unutulmaz gece

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.