Yüzüklerin Efendisi ve Harry Potter ormanın derinliklerinde

Sinema tarihinin iki özel fantastik filmleri ormanda gösterilecek. 10 Ekim salı akşamı 'Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'; 12 Ekim perşembe akşamı ise 'Harry Potter ve Azkaban Tutsağı' Kemerburgaz Kent Ormanı'nda, YBY Woods Açık Hava Sineması gösterimleri kapsamında seyirciyle buluşacak.

Kültür Sanat 4 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Sinemaseverler Frodo yüzüğü Mordor’a götürme görevine ve Harry Potter Sirius Black ile olan mücadelesine Kemerburgaz Kent Ormanı’nda tanıklık edecek. Ekim’de izleyicileri kültleşen serilerden ‘Yüzüklerin Efendisi: İki Kule’ ve ‘Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’ filmleri ile karşılıyor. Bu iki özel filmin gösterim tarihleri 10 ve 12 Ekim.

‘Yüzüklerin Efendisi: İki Kule’ 10 Ekim’de ormanda

J.R.R. Tolkien’in ölümsüz eserinden uyarlanan ikinci yapım olan ‘Yüzüklerin Efendisi: İki Kule’ filmi, 10 Ekim 2023 Salı akşamı 21.00’da YBY Woods açık hava sinemasında izleyicilerini Orta Dünya’nın en tehlikeli yerlerinde maceralarla yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. Serinin ikinci filminde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik felaketlerden dolayı bozulduktan sonra başlarına gelenler, büyük karanlığın gelişi ve Yüzük Savaşı’na dek olanların ele alınıyor.

‘Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’ maceracıları heyecanlandıracak

Yayınlandığından bu yana milyonlarca insanın gönlüne taht kuran Harry Potter’ın ilk üç filmi arasında yer alan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı’nın gösterimi ise 12 Ekim Perşembe akşamı 21.00’da yapılacak. Kitaplarıyla ve filmleriyle tüm dünyayı etkisi altına alan, her yaştan insanı kendine hayran bırakan Harry Potter’in büyülü dünyasının kapıları, yıldızların altında Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz havasında açılıyor. Etkinliklerin biletlerine biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.

Müzik Radarı'na takılanlar: The Rolling Stone, U2, Ed Sheeran ve Zerrin ÖzerMüzik Radarı’na takılanlar: The Rolling Stone, U2, Ed Sheeran ve Zerrin Özer

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.