Oscar Isaac’in bir hayali var: Pedro Pascal nasıl bir örümcek adam olurdu?

Yakın arkadaşlar birlikte çalışmak isteyebilir. Oscar Isaac, 'Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş' filminde Miguel O'Hara'yı seslendiriyor. Oyuncunun devam filmi için hayalleri de var. Yakın arkadaşı Pedro Pascal'ın projeye dahil olmasını istiyor: "Huysuz ve yaşlı bir örümcek-insan olabilir."

Kültür Sanat 5 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Oscar Isaac, Miguel O'Hara olarak bilinen Spider-Man 2099'un seslendirmesini yapıyor.

Oscar Isaac’in, ‘Spider-Verse’ filminin devamı için planları var. Üstelik bu planlara yakın arkadaşı Pedro Pascal’ı da dahil ediyor. ‘Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş/Spider-Man: Across the Spider-Verse’in kadrosuna katılan ve Miguel O’Hara olarak bilinen Spider-Man 2099’un seslendirmesini yapan Isaac İngiliz GQ dergisine konuştu.

Ekipteki herkesin doğru kişi olduğunu söyleyen oyuncunun bir de önerisi vardı. Son olarak Blu TV’de yayınlanan ‘Last of Us’ dizinde oynayan yakın arkadaşı Pedro Pascal’ın filmdeki bir karakteri seslendirmesinin iyi bir fikir olabileceğini söyledi. Hatta onun için hayal ettiği rolü de açıkladı: “Huysuz, öfkeli ve yaşlı bir örümcek-insan olabilir.”

2005 yılında tanışan ikilinin çok yakın iki arkadaş olduğu biliniyor. Hatta geçen günlerde bir hayranı Isaac ile fotoğraf çektirmek isterken başka bir sürprizle karşılaştı. İki yakın arkadaş görüntülü konuşuyordu.

Seslendirme yaparken işbirliğine ihtiyacınız daha fazla

Isaac röportajda ayrıca seslendirme deneyimiyle oyunculuk arasındaki farklardan da bahsetti.

“Aktarabileceğiniz birçok şey içinde sadece sesiniz var. İşbirliği daha fazla ihtiyacınız oluyor, çünkü sesiniz, animatörler, tasarım, tüm bu unsurlar bir araya geliyor ve karakteri oluşturuyor. Sonra hepsi bir araya geliyor. Ortaya da güzel bir sanat eseri çıkıyor.”

Hayran sevgisi, az daha Pedro Pascal'ı gözünden ediyorduHayran sevgisi, az daha Pedro Pascal’ı gözünden ediyordu

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.