Oyuncu Jeremy Renner kızı için iyileşti, setlere dönüyor

Ölümcül bir kaza geçiren ve yıl boyunca bir dizi ameliyatın ardından sağlığına kavuşan oyuncu Jeremy Renner'dan haber var. Marvel filmlerinde süper kahraman Hawkey’i canlandıran oyuncu kızı sayeşinde iyileştiğini söyledi, sete döneceğini müjdeledi.

Kültür Sanat 3 Ocak 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
30'dan fazla kemiği kırılan ve ciddi göğüs travması yaşayan Renner, daha sonra evinde fizik tedaviye devam etmişti.

Amerikalı oyuncu Jeremy Renner geçen yıl, 2023’ün ilk gününde evinin önündeki karları küremek isterken ağır bir kaza geçirmişti. SnoCat adlı araca ayağını kaptıran ünlü oyuncu çok kan kaybetmiş, durumunun kritik olduğu açıklanmıştı. Yılı kapatırken Renner’den iyi haber geldi. Renner ölümden döndüğü kazayı atlattıktan sonra ‘Kingstown’ dizisinin üçüncü sezonu için setlere dönüyor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

‘İyileşmemin bir numaralı sebebi o’

Oyuncu sağlığına kavuştuğu ve setlere döneceği için mutlu. “Bu yıl kutlayacak çok şeyimiz var” diyen Renner Instagram hesabından kızı Ava Berlin Renner ile fotoğrafını paylaşarak ailesine ve özellikle 10 yaşındaki kızına teşekkür etti, iyileşmesinin en büyük nedeni olarak onu gösterdi:

“İyileşmemin bir numaralı sebebi o. 14 Ocak’ta eve gelip de ilk gördüğümde kızımdan beni beklemesini istemiştim. Ben iyileştikçe o da iyileşti ve daha az korkmaya başladı. İyileşmek için ailenizi ve arkadaşlarınızı iyileştirmekten daha iyi bir motivasyon kaynağı yok. Minnettarlıkla, son bir yıldaki sevgi ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. İyi niyetin ve duanın her zerresine ihtiyacım vardı.”

Jeremy Renner

Renner iyileşme sürecini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

‘Artık hazırım’

Marvel filmlerinde süper kahraman Hawkeye’ı canlandıran oyuncu CNN’e verdiği demeçte setlere dönüşü hakkında da konuştu: “Sanırım hazırım ve yeterince güçlü olduğumu düşünüyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir hafta içinde geri dönüyorum.”

Dizide Jeremy Renner ile birlikte rol alan Emma Laird de geçen hafta sette çekilen bir fotoğrafı paylaşıp “Gerçekleşiyor. Önümüzdeki hafta en sevdiğim adamla tekrar birlikteyiz” notuyla paylaşmıştı.

‘Hiç pişman değilim’ demişti

Kazada 30’dan fazla kemiği kırılan Renner kazayı Nevada’daki evinin yakınlarında tatilini birlikte geçirdiği yeğenini korumak isterken yaşamıştı. Yılbaşına denk gelen hafta sonu bölgede hakim olan yoğun kar yağışı nedeniyle Renner ve yeğeninin içinde olduğu araç yolda mahsur kalmıştı. Kara saplanan aracı kurtarmak için gelen kar küreme aracının üstüne devrilmesiyle dev aletin altında kalmıştı. Oscar adayı oyuncu kazadan sonra verdiği ilk röportajda benzeri bir durumu tekrar yaşasa gözünü kırpmadan yeğenini koruyacağını söylemişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.