Özgü Namal 10 yıl sonra oyunculuğa geri dönüyor

Eşini kalp krizi sonucu kaybeden Özgü Namal, 'Kızıl Goncalar' dizisiyle 10 yıldır ara verdiği oyunculuğa geri dönecek. Daha önce birçok dizi ve film teklifini reddeden oyuncu Necati Şahin tarafından yazılan senaryo içine sinince sete çıkma kararı aldı.

Kültür Sanat 14 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Özgü Namal en son 2013 yapımı 'Merhamet' dizisinde oynamıştı.

2013 yılında yayınlanan ‘Merhamet’ dizisinden sonra dizi ve filmlerde rol almayan ve Özgü Namal, yeniden setlere dönüyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Namal Gold Film’in çekeceği ‘Kızıl Goncalar’ dizisinde rol alacak. Dizinin senaryosunu Necati Şahin yazıyor.

Köyceğiz’deki çiftliğinde iki çocuğuyla sakin bir hayat süren Namal daha önce kendisini çok heyecanlandıran bir proje olmadıkça setlere dönmek istemediğini belirtmişti. Namal

Senaryolara ikna olmuyordu

Üç  yıl önce eşi Ahmet Serdar’ı kalp krizi nedeniyle kaybeden Özgü Namal, yaşadığı büyük acının ardından Köyceğiz’de yaşamaya devam ediyordu. Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre Namal’ın setlere dönmesi birçok yapımcı oyuncuyu ikna etmeye çalışıyordu. Birkaç dizi ve film projesine oyuncu sıcak baksa da senaryolar içine sinmeyince teklifleri reddetmişti.

 

 

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri müjdesiCem Yılmaz’dan Erşan Kuneri müjdesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.