Pınar Deniz’den ışıltılı ve bir o kadar da karanlık performans

Disyen+’ın yeni yerli yapımı dizisi ‘Aktris’in ilk fragmanı yayınlandı. Son dönemin en popüler oyuncuları Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nu bir araya getiren dizi, 31 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak.

Kültür Sanat 12 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Oyuncu kadrosu açıklandığında büyük ses getiren ‘Aktris’in ilk fragmanı yayınlandı. Disney+’ın 31 Mayıs’ta yayınlanacak olan yerli dizisi ‘Aktris’in başrolünde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Gerilimin ağır bastığı dizinin kadrosundaki diğer isimler de dikkat çekici. Dizde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’na Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizinin senaryosu Hakan Bonomo’ya ait. Türkiye’nin yanı sıra tüm dünyada yayınlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Soner Caner oturuyor. Dizide Türkiye’nin en ünlü yıldızı rolüyle karşımıza çıkan Yasemin Derin’in (Pınar Deniz) gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasına odaklanan yapım hakkında bildiklerimiz şimdilik bununla sınırlı. Kanal D’de yargılanan ‘Yargı’ dizisiyle geniş kitlelere ulaşmayı başaran Pınar Deniz’in yeni yapımı da merakla bekleniyor.

Wes Anderson yine yıldızlar evreninde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.