‘Profesyonel’e Türkiye dar geldi, Dubai yolcusu

Türkiye'de yıllardır büyük beğeni toplayan ve kapalı gişe sahnelenen 'Profesyonel' Dubai yolcusu. İstanbul Devlet Tiyatroları'nın sahneye taşıdığı oyun bu akşam tiyatroseverlerle buluşacak.

Kültür Sanat 27 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
'Profesyonel' yıllardır sahneleniyor.

Duşan Kovaçeviç’in yazdığı ve Başar Sabuncu ile Bilge Emin’in Türkçeye çevirdiği ‘Profesyonel’ bu akşam Dubai’de sahnelenecek. Yetkin Dikinciler, Bülent Emin Yarar, Gülen Çehreli ve Can Emrah Yaman rol aldığı oyun Yugoslavya’daki büyük dönüşümden önceki ve sonraki toplumsal politik yaşamı bir entelektüelin öyküsü üstünden kara komedi türünde ironik bir üslupla anlatıyor.

Profesyonel’i sahneye Işıl Kasapoğlu taşıyor

Dubai Başkonsolosluğu’nun organizasyonu ve  Türk İş Konseyi katkılarıyla ‘Profesyonel’ Jafza One Exhibition Centre’da tiyatroseverlerle buluşacak. Işıl Kasapoğlu’nun rejisörlüğünü üstlendiği oyunun dekor tasarımını Nurettin Özkönü, kostüm tasarımı Gülümser Erigür ışık tasarımı İ. Önder Arık müziklerini ise Cenap Oğuz’un imzası var.

'Uykusuz Bir Rüya, Salim': Berkay Ateş bir kez daha hakikatin peşinde‘Uykusuz Bir Rüya, Salim’: Berkay Ateş bir kez daha hakikatin peşinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.