Rock efsanesi Yngwie Malmsteen Harbiye’de

Yılı yarıladık. 2024'ün ikinci yarısının ilk hafta sonu birbirinden iddialı konserlere tanıklık edecek. Türkiye'nin en büyük rock yıldızlarından Hayko Cepkin bir yanda, elektro gitar virtüözü Yngwie Malmsteen bir tarafta.

Kültür Sanat 5 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Temmuz ayının ilk hafta sonu geldi, çattı. Açıkhava etkinliklerini seçmede zorluk yaşayacağınız bu hafta sonunun yıldızlarından biri rock müziğin İskandinav yıldızı Yngwie Malmsteen. Öne çıkan yerli isimler arasında ise bizim büyük rock yıldızımız Hayko Cepkin var. Hazırsanız Konser Kurdu turuna başlıyor.

CUMA

İstanbul’da senfonik metal zamanı

📌Türkiye’de heavy metalin öncü gruplarından Pentagram An Epic Symphony projesinin konuğu. Bu özel konser saat 21.00’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’da.

📌Fazıl Say ENKA Açıkhava Sahnesi’nde bu akşam flüt sanatçısı Aslıhan And ile birlikte sahnede. Konserin başlama saati 21.15.

📌Gecenin bir diğer açıkhava konseriyse UNIQ İstanbul’da. Sahnedeki isimse Buray. Konserin başlama saati 21.00

📌Yeni neslin sevilen rock topluluklarından Dedublüman ise Mask Beach’te saat 22.00’de sahnede.

📌Asmalımescit’teki Blind’da cuma akşamının konuğu Soft Analog. Elektronik pop ikilisinin konseri saat 22.00’de.

CUMARTESİ

Rock efsanesi Yngwie Malmsteen sahnede

📌Türkiye’ye gelişi yıllardır beklenen rock müziğinin yıldızı Yngwie Malmsteen cumartesi akşamı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda. Konser saat 21.00.

📌Türkiye’nin rock yıldızı Hayko Cepkin A Milli Takım’ın maçı nedeniyle saat 20.15 çektiği konserle Ataköy Marina Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

📌Babylon Kolektif İstanbul‘un Balkan Wedding Party konserine ev sahipliği yapacak. Konserin başlama saati 21.00

Yıldız tenor İstanbul’da

📌Bu rock fırtınasının dışında daha sakin bir yaz gecesi konseri yaşamak isteyenlerin adresiyse UNIQ İstanbul. Tenor Alessandro Safina saat 21.00’de sahnede.

📌Şehrin Anadolu yakasındaki Dorock XL Kadıköy’ün konuğuysa Ozbi olacak. Konserin başlama saati 21.30.

📌İstiklal Caddesi’ndeki Dorock XL Venue sahnesindeyse Türkiye’nin en önemli kadın rapçilerinden Güneş sahnede. Konser saat 22.00.

Nino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtıNino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.