Şaka değil gerçek: Ed Sheeran kendi mezarını kazdı

İngiliz müzisyen Ed Sheeran'dan itiraf. GQ dergisine yeni albümü 'Autumn Variations' hakkında verdiği röportajda kendi mezarını evinin arka bahçesine kazdığını söyleyen Sheeran aile üyelerinin de dilerseler burada defnedilebileceklerini sözlerine ekledi.

Kültür Sanat 8 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Geçen hafta yeni albümü ‘Autumn Variations’ı yayınlayan Ed Sheeran’dan itiraf. İngiliz müzisyen evinin bahçesinde kendisi için hazırladığı bir mezarın bulunduğunu söyledi. Son yılların en çok dinlenen isimlerinden biri olan 32 yaşındaki müzisyenin derin hüzün yaşadığı bir dönemden geçtiği biliniyor. Yeni albümü ‘Autumn Variatons’ için GQ dergisine bir röportaj veren müzisyen, evinin bahçesine sadece kendisi için değil ailesinin diğer bireyleri için de mezar kazdığını söyledi.

Ed Sheeran: Sevdiklerimi bir arada tutmak istiyorum

Grammy ödüllü müzisyen aile bireylerinin gelecekte dilerlerse burada defnedilebileceklerini sözlerine eklerken bunu, tüm sevdiklerini bir arada tutma arzusundan kaynaklandığını da belirtti. Kazdığı mezarlara bir de şapel benzeri bir yapı inşa ettiren müzisyen burasını aynı zamanda nikâh gibi özel günlerde de kullanacağını belirtti. 2 ve 1 yaşlarında iki çocuğu bulunan İngiliz müzisyen pandemiden bu yana kendisini sarsarn bir kaç olay yaşadı. En yakın arkadşaının ani ölümü sonrası eşinin de hamilelik sürecinde hastalanması sanatçıyı duygusal açıdan epey yıpratmıştı. 2019 yılında evlenen müzisyenin eşi, hamilelik sürecinde kanser tedavisi görmüştü.

‘Subtract’ ve son olarak da ‘Autumn Variations’ adlı iki albümünü birkaç ay arayla yayınlayan müzisyen yaşadığı bu derin buhran dönemini müzikal açıdan üretken bir sürece dönüştürmeyi başardı. Her iki albümün de özünde derin bir hüzün yer alıyor.

Müzik Radarı'na takılanlar: The Rolling Stone, U2, Ed Sheeran ve Zerrin ÖzerMüzik Radarı’na takılanlar: The Rolling Stone, U2, Ed Sheeran ve Zerrin Özer

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.