Scorsese ile DiCaprio yeniden bir arada

'Zindan Adası', ''Para Avcısı' ve 'Köstebek' gibi yapımlarda beraber çalışan oyuncu Leonardo DiCaprio ve yönetmen Martin Scorsese yeniden bir arada. 'The Wager' isimli film ikilinin birlikte çalıştıkları sekizinci proje olacak.

Kültür Sanat 1 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Yavuz Turgul’un Şener Şen’i, Pedro Almodavar’ın Penelope Cruz’u, Tim Burton’un Helena Bonham Carter’ı varsa Martin Scorserse’nin de Leonardo Di Caprio’su var. ‘Zindan Adası’, ‘Göklerin Hakimi’, ‘Para Avcısı’, Köstebek’ ve son olarak ‘Killers of the Flower Moon’ filmlerinde birlikte çalışan ikili, yeni bir proje için bir kere daha bir araya gelecek. Bu birlikte çalıştıkları sekizinci filmi olacak.

Yazar duyurdu

‘The Wager’ isimli film, David Grann’in 1740’larda geçen bir gemi enkazı hikayesini içeren kurgusal olmayan kitabının uyarlaması olacak. Grann aynı zamanda ikilinin son projesi ‘Killers of the Flower Moon’ filminin uyarlandığı kitabında yazarı. Yeni proje için bir kere daha güçler birliği denilebilir. Zaten haberi de yazar, The New York Times’ın çok satanlar listesinde bir numaraya yükselen kitabın, Fransa’da düzenlenen bir tanıtım toplantısında duyurdu.

Scorsese durmuyor

80 yaşındaki Scorsese’nin çalıştığı tek proje bu değil. Yönetmen şu sıralar Martin Scorsese’nin şu anda geliştirme aşamasında olduğu bilinen diğer projeleri arasında Jonah Hill’in başrolünde yer aldığı Jerry Garcia biyografisi, yine Leonardo DiCaprio’lu Teddy Roosvelt biyografisi ve muhtemelen son filmi olacak Hz. İsa konulu filmi yer alıyor.  Geçen aylarda Papa Francais ile buluşan yönetmen,  bir kere daha Hz. İsa’yı film yapacağını açıklamıştı.

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.