Serdar Ortaç ayrılığı atlatamadı, eski eşine Instagram’dan saydırıyor

Chloe Loughnan ile beş yıllık evliliklerini 2019'da noktalayan Serdar Ortaç ayrılığı atlamamadı. Yayınladığı bir videoda Chloe Loughnan'ın özelinde kadınlar için cinsiyetçi sözler söyleyen şarkıcı bu kez de Chloe Loughnan'a yazdığı 'Ferhat' isimli şarkıyı dinleyip ağladı.

Kültür Sanat 15 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
İkili, beş yıllık evlilikleri 2019'da sonlandırmıştı.

Şarkıcı Serdar Ortaç uzun bir süredir, şarkılarından çok sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündemde. Şarkıcı Instagram hesabından canlı yayınlar açıyor, geçmişini ve pişmanlıklarını anlatıyor ve eski aşklarını yad ediyor. Ancak açıklamalarının büyük bir kısmı tartışma yaratacak türden. Özellikle beş yıl evli kaldığı  İrlandalı model Chloe Loughnan üzerinden söylediği cinsiyetçi sözler tepki çekecek türdendi.

İkili 2014 yılında evlenmiş, 2019 yılında evliliklerini noktalamıştı. Ayrılık nedenine dair çeşitli iddialar vardı. Ortaç’ın kumar borçlarından dolayı boşandıklarını söyleyenler de vardı, şarkıcının hastalığının ilişkilerini yorduğunu düşüneneler de. Sebep ne olursa olsun, modern hayatın normallerinden biri olmuştu, evli bir çift ayrılmıştı.

‘Siz erkeksiniz, evreni yaratan sizsiniz!’

Aradan yıllar geçti ancak Ortaç, bu ayrılığı aşamıyor. Son olarak açtığı canlı yayın hesabından eski eşi Chloe Loughnan’ın özelinde kadınlar için cinsiyetçi sözler tepki çekti: “İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere ben verdim eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma s..tı. Ne oldu iki tane göğsü var diye. Kıza çiçek gönderdim kız cevap veriyor; teşekkür ederim…” dedi. Ortaç daha sonra erkeklere seslendi: “Erkeklerin ağzına s..tınız aciz erkekler eli nefsinde herifler yazıklar olsun size. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz.”

Ortaç’ın açıklamasına tepkiler geldi. Ancak şarkıcı paylaşımlarına devam ediyor. Daha sonra arabada giderken Chloe Loughnan’a yazdığı ‘Ferhat’ isimli şarkıyı dinleyip ağladı. Ayrılığı bir türlü atlatamayan Ortaç’a biz de önce cinsiyetçi ifadelerden uzak durmasını sonra Ahmet Kaya’nın ‘Ayrılığın Hediyesi’ şarkısını öneriyoruz.

Angelina Jolie'den Brad Pitt'e, soygun ve yağma suçlamasıAngelina Jolie’den Brad Pitt’e, soygun ve yağma suçlaması

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.