Şeyma Subaşı’dan alevli iş ilanı: Kendisiyle aynı enerjiye sahip sosyal medya uzmanı arıyor!

Sosyal medya ünlüsü Şeyma Subaşı, yaptığı alev efektli bir paylaşımla sosyal medyasını yönetecek birini aradığını duyurdu. Fakat iş başvurusu için bir kriteri var: Çalışacağı insanın kendisiyle aynı enerjiye sahip olmasını şart koşuyor.

Kültür Sanat 24 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Sosyal medya ünlülerinden Şeyma Subaşı alevli bir paylaşım yaparak sosyal medya uzmanı aradığını duyurdu. Geçen mayıs ayında bir ayrılıp bir barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenen Subaşı, bir süre önce Instagram’da abonelik sistemine geçmişti. Subaşı’yı takip etmedinin bedeli de aylık 66,99 TL idi.

Şubaşı şimdi Instagram’dan yaptığı alev efektli bir paylaşımla kendisiyle aynı enerjiye sahip bir sosyal medya uzmanı aradığını açıkladı. “Belki buradan bunu söylemek pek doğru olmayacak ama paylaşmak istedim. Sosyal medyama bakacak onları düzenleyecek birine ihtiyacım var. Benimle aynı enerjiye sahip olacak” dedi. Fakat bu yardımcı için ne kadar ücret ödeyeceğini açıklamadı.

Şeyma Subaşı’nın sosyal medya uzmanını, umduğunu bir türlü bulamadığı abonelik sistemini düzenlemesi için aradığı düşünülüyor. Günaydın’da Bülent Cankurt geçenlerde Subaşı’nın yeni kazanç kapısında neden başarılı olamadığını yazmıştı. “Şubaşı 2.9 milyon takipçisi olan Instagram hesabında, özel hayatını açacağını vadederek ‘ücretli abonelik’ başlatmıştı. Ancak bir türlü umduğu ilgiyi bulamamıştı! Hatta abone sayısının 5 binin altında kalmasına çok bozulan Şeyma, kampanya başlatmış; 5 bininci aboneye cep telefonu, 10 bininciye yurtiçi tatili ve 20 bininciye de yurtdışı tatili hediye edeceğini vadetmişti ama işe yaramadı!

Zam yapmaya doyamıyor

Bu arada Şeyma büyük bir hayal kırıklığı yaşasa da zam yapmalara da doyamıyor! Aylık 66.99 TL olan abonelik ücretini, kısa bir süre sonra 134.99 TL’ye çıkaran Şeyma, üçüncü zammı da yaptı! Artık Şeyma’nın özel hayatını takip edebilmek için aylık 222,99 TL ödemek gerekiyor! Abone sayısını artırabilmek için kampanyalar düzenleyen ama yine de daha 5 bin aboneye bile ulaşamayan Şeyma’nın ha bire zam yapmasını anlayamıyorum. Neyse, vardır bir bildiği herhalde!!!”

'Metamorfoz'un senaristi nihayet konuştu: Mesele kültürel iktidarmış‘Metamorfoz’un senaristi nihayet konuştu: Mesele kültürel iktidarmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.