Shakira’dan aşk üçgeni: İddiaları reddetti

Gerard Piqeu'nin kendisini aldatması üzerine futbolcudan boşanan Shakira kendisini bir aşk üçgeninde buldu. Önce Tom Cruise, şimdi de Lewis Hamilton ile görüntülenen Shakira hakkında çıkan aşk iddialarını yalanladı. Ancak Tom Cruise, pek de öyle düşünmüyor gibi.

Kültür Sanat 16 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Kolombiyalı yıldız uğradığı ihanet sonrası 11 yıllık ilişkisini bitirmişti.

Shakira, 11 yıllık evliliğini uğradığı ihanet sonrası sonlandırmıştı. Barcelona’ın yıldız futbolcusu Gerard Pique’nin kendisin aldattığı ortaya çıktıktan sonra 11 yıllık evliliğini sonlandıran Kolombiyalı müzisyen Shakira, medyanın gündeminde sıklıkla yer bulmaya devam ediyor. Tom Cruise ile Miami’de görüntülenen ve aralarında bir ilişki olduğu iddiası gündeme gelen Shakira, medyanın kafasını karıştırmaya devam ediyor. Ünlü müzisyen bu kez de Formula 1 efsanesi Lewis Hamilton ile şık bir restoranda görüntülendi.

Shakira olaya açıklık getirdi

Shakira, restoranda birlikte görüntülendiği Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile arkadaş olduklarını açıkladı. Lewis Hamilton ve Shakira, geçen hafta ülkedeki Grand Prix’de ikinci olmasının ardından Barcelona’da da yemek yedi. Yemek sonrası gelebilecek soruları tahmin eden Shakira, olaya hemen bir açıklık getirerek Lewis Hamilton ile iyi arkadaş olduklarını açıkladı.

46 yaşındaki müzisyen Shakira’nın Lewis Hamilton ile Barcelona’da yemek yemesi bir süredir birlikte görüntülendikleri Tom Cruise’un gururunu incitmiş. İddianın sahibi olan İngiliz Mirror gazetesi, Cruise’un bu yemekten rahatsızlık duyduğunu yazdı. Cruise’a yakın bir kaynağa ulaşan Mirror, Hollywood yıldızının Shakira ile son dönemde çok iyi bir kimya yakaladığını belirtti. Ancak Shakira’nın Lewis Hamilton ile başbaşa yemek yemesi, bu kimyayı bozmuşa benziyor.

Radar Online’da yer alan bir diğer habere göreyse Lewis Hamilton ile de yakın arkadaş olan Tom Cruise, böylesi bir buluşmadan haberdar olmaması nedeniyle üzüntüsü ikiye katlanmış. Tom Cruise’un yaşadığı üzüntü bir yana Shakira, Miami’deki Formula 1 yarışları esnasında birlikte görüntülendiği Hollywood yıldızı ile aralarında çıkan aşk iddialarını komik bulduğunu söylemişti. Shakira, yaptığı açıklamada Cruise ile çok iyi vakit geçirmiş olsalar da bundan daha fazlasının söz konusu olamayacağını medyaya açıklamıştı.

Mısır ile Hollanda arasında Beyoncé kriziMısır ile Hollanda arasında Beyoncé krizi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.