Simge Sağın ve Sefo’dan düet

Simge Sağın ve Sefo düette buluştu. Söz ve müziği Sefo'ya ait olan 'Görmem Böylesi'ni Coke Studio projesi kapsamında seslendiren ikili, şarkıya bir de klip çekti. Proje kapsamında geçen hafta da mor ve ötesi ile Aleyna Tilki, 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumlamıştı.

Kültür Sanat 5 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Simge Sağın ve Sefo, Coke Studio kapsamında ortak projeye imza attı.

Müziğin son dönemdeki en popüler iki ismi düette buluştu. Spotify verilerine göre Türkiye’nin en çok dinlenen kadın müzisyenlerinden biri olan Simge Sağın ve yine son yılların en popüler rapçilerinden Sefo, ‘Görmem Böylesini’ adlı düette bir araya geldi. İkili, Coke Studio’nun farklı isimleri bir araya getirdiği şarkı projesinin bu haftaki müzisyenleri olduğu. Hatırlanacağı üzere proje kapsamında önceki hafta mor ve ötesi ile Aleyna Tilki, ‘Yaz Yaz Yaz’ı yorumlamıştı. Daha öncesinde de Melike Şahin ile Hey! Douglas ‘Sarıl Bana’yı yeniden seslendirmek için bir araya gelmişti.  Yurt dışında ise Coke Studio kapsamında son yılların en sevilen müzisyenlerinden Sam Smith, Jessie Reyez ile bir düete imza atmıştı.

Özellikle son bir yıldır ‘Aşkın Olayım’ ile müzik listelerinde hep üst sıralarda kalmayı başaran Simge Sağın ve yerli rap sahnesinin zirvedeki isimlerinden Sefo’yu bir araya getiren ‘Görmem Böylesi’ dün itibarıyla dinleyiciyle buluştu. Şarkının klibi de aynı gün YouTube üzerinden yayınlandı. Şarkı Coke Studio Türkiye Albümü’nün de bir parçası olacak.

Son olarak ‘Çapkınca’ adlı yeni teklisinin geçen ay müzikseverlerle buluşturan Simge Sağın ile ‘Bilmem mi’, ‘Tutsak’ ve ‘İsabella’ gibi şarkılarla özellikle sosyal medyada viral olan Sefo’yu bir araya getiren ‘Görmem Böylesini’nin düzenlemesinde Aerro’nun imzası var. Söz ve müziği Sefo’ya ait olan şarkı tüm dijital platformlarda da dinlenebiliyor.

Konser Kurdu elektronik ritimleri takip ediyorKonser Kurdu elektronik ritimleri takip ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.