Beyazperdede şimdi onun hikayesi anlatılacak: ‘Hayatla Barış’ hazır

Taner Ölmez'in rol alacağı yeni proje belli oldu. Ünlü oyuncu çekimleri 28 Ağustos'ta başlayacak olan 'Hayatla Barış' filminde mpüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli'yi canlandıracak. Film, Avrupa şampiyonluğu kazanan sporcunun hayat hikâyesine odaklanıyor.

Kültür Sanat 12 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
'Hayatla Barış' filminde Taner Ölmez, milli futbolcu Barış Telli'yi canlandıracak.

Taner Ölmez’in rol alacağı yeni proje belli oldu. 37 yaşındaki oyuncu, Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’yi canlandıracak. Milli takımın başarılı futbolcusu Telli’nin hayat hikâyesini konu alan filmde yer alacak oyuncu, anlaşma sonrası sporcuyla da bir araya geldi. İkilinin büyük buluşmasında güzel görüntüler ortaya çıktı.

Taner Ölmez ile Barış Telli bir araya geldi

Ampüte Futbol Milli Takımı ile başarıdan başarıya koşan Barış Telli, filmde kendisni Taner Ölmez’in oynamasını çok istediğini belirtirken ünlü oyuncu da Telli’ye ‘Muhteşem bir sporcusun, bu umut dolu  başarı hikayesini hayata geçirecek olmak benim için de ayrıcalık” dedi. 1989 Kırıkkale doğumlu sporcu, henüz dört yaşındayken geçirdiği trafik kazasında sağ bacağını kaybetmişti. Küçük yaşlarından itiberen spora tutkuyla bağlı olan milli sporcu, 2005 yılında futbol oynamaya başladı. 2009 yılında kaydettiği 49 golle sezona damga vuran yıldız sporcu, sonraki yıllarda milli formayla da büyük başarılar elde etti. 2014’te Ampüte Futbol Milli Takımı ile gümüş madalya kazanan Telli, 2019’da ise tarihi bir başarı sonrası gelen Avrupa şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Taner Ölmez’in başrolünde yer alacağı ‘Hayatla Barış’ filminin çekim tarihi de belli. Filmin çekimleri 28 Ağustos’ta başlayacak. Yapımcılığını Four Story Prodüksiyon’un üstlendiği filmi, Ekin Pandır yönetecek. Koray Yeltekin’in yazdığı filmin senaryo danışmanlığını ise Burak Göral üstleniyor. Filmin müzikleri ise Türkiye’nin dünya çapındaki bestecisi Fahir Atakoğlu’nun imzasını taşıyor. Filminin başrolünde yer alacak kadın oyuncu henüz açıklanmadı.

Sansür aşılırsa 'Barbie' Ortadoğu'da da gösterilecekSansür aşılırsa ‘Barbie’ Ortadoğu’da da gösterilecek

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.