Tarkan’dan haber var: Albüm yaza geliyor

Tarkan merakla beklenen albümü için dinleyicilerinin heyecanını artırdı. Megastar paylaştığı sosyal medya mesajında albümün çıkış tarihi için yaz aylarını işaret ederek "bence seveceksiniz" dedi.

Kültür Sanat 3 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Yeni albümünün müjdesini birkaç hafta önce veren Tarkan, yeni çalışmasının son aşamada olduğunu duyurdu. Yedi yıllık bir aranın ardından yeni albümününün müjdesini veren megastar bu kez yayınladığı mesajla dinleyicilerine seslendi. Instagram’dan stüdyodaki kayıtlara dair paylaşım yapan müzisyen “azıcık daha sabredin canlarım” demişti.

Tarkan: Merak etmeyin yetişecek

Megastar bu seferki paylaşımda “çok güzel bir albüm geliyor,” “Merhabalar, nasılsınız? ‘Ya bu Tarkan’a ne oldu yine, kayıplara karıştı’ diyorsunuzdur değil mi? Vallahi harıl harıl çalışıyorum. Yeni şarkıları, albümü sizlere, bu yaza yetiştirmeye çalışıyorum. Merak etmeyin yetişecek yüzdük kuyruğuna geldik, bitmek üzere. Çok da güzel bir albüm geliyor bence. Tabii takdir size kalmış ama bence seveceksiniz. Bu yaz güzel bir yaz olacak yani inşallah diyelim. Umut dolu sevinç dolu, eğlendiğimiz yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun. İnşallah, yakında görüşmek üzere ben çalışayım o zaman. Seviyorum sizi” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tarkan (@tarkan)’in paylaştığı bir gönderi

Son olarak 9 Eylül 2022’de İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında dev bir konsere imza atan Tarkan o tarihten bu yana Türkiye’de konser vermedi. Megastar bu süreçte Avrupa ve Kıbrıs’ta konserler verirken geçen ay da Ülker Arena’da kapalı bir etkinlikte sahne almıştı. Müzisyen cumhuriyetin 100. yılı şerefine geçen sene ‘Sen Rahat Uyu’ adlı marşını yayınlamıştı.

Beyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçtiBeyoncé önyargıları da listeleri de kırdı geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.