MTV Video Müzik Ödülleri’nde en çok adaylık Taylor Swift’e

MTV Müzik Ödülleri'nde adaylar belli oldu. 13 Eylül'de sahiplerini bulacak ödüllerde en çok adaylık Taylor Swift'e ait. Amerikalı müzisyen sekiz dalda adaylık elde ederken en yakın rakibi Taylor Swift oldu. 1984 yılından beri düzenlenen törende en çok ödül elde eden isim Madonna.

Kültür Sanat 10 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Taylor Swift MTV Video Müzik Ödülleri'nde sekiz dalda adaylık elde ederken en yakın rakibi Shakira oldu.

MTV Video Müzik Ödülleri’nde yılın adayları belli oldu. Sektörün en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen gecede yarışacak isimler açıklanırken listeye Amerikalı müzisyen Taylor Swift damgasını vurdu. Eras Tour ile hem izleyici hem de ciro bakımından büyük başarı yakalayan 33 yaşındaki yıldız isim tam sekiz dalda adaylık kazandı. Amerikalı müzisyeni altı dalda aday olan SZA takip etti. Miley Cyrus, Shakira, Nicki Minaj, Olivia Rodrigo ve Kim Petras bu yılın en çok adaylık elde eden diğer isimler oldu.

Açıklanan MTV Video Müzik Ödülleri Adaylıkları’nda kadın müzisyenler şimdiden geceye damga vurdu. 13 Eylül’de gerçekleştirilecek olan törende bugüne kadar en çok ödül kazanan isim Madonna olmuştu. Tam 14 ödül sahibi olan Maddona’yı 13 ödülle Peter Gabriel takip ediyor. Eminem ve R.E.M’in ise 12’şer dalda ödülü bulunuyor. 1984 yılından bu yana düzenlenen ödül törenleri son yıllarda televizyonun izlenme oranları bir nebze düşse de prestijini korumaya devam ediyor.

Bu yıl MTV Video Müzik Ödülleri’nde yılın sanaçtısı olmak için yarışacak isimler Beyoncé, Doja Cat, Karol G, Nicki Minaj, Shakira ve Taylor Swift. Gelekim yılın videosu ödülüne. Yılın en iyi videosu için Doja Cat, ‘Attention’, Miley Cyrus ‘Flowers’,
Nicki Minaj ‘Super Freaky Girl’, Olivia Rodrigo ‘Vampire’, Sam Smith & Kim Petras ‘Unholy’, SZA ‘Kill Bill’ ve Taylor Swift de ‘Anti-Hero’ klibiyle yarışıyor.

MTV Video Müzik Ödülleri’nde yılın şarkısı için yarışacak isimler ise şöyle: Yıla ‘Flowers’ şarkısıyla damga vuran Miley Cyrus’ın en güçlü aday olduğu dalda Olivia Rodrigo ‘vampire’, Rema & Selena Gomez ‘Calm Down’, Sam Smith & Kim Petras ‘Unholy’, Steve Lacy ‘Bad Habit’, SZA ‘Kill Bill’ ve Taylor Swift ‘Anti-Hero’ ile yarışacak. Törendeki diğer ödül branşları ve adaylar ise şöyle.

EN İYİ YENİ SANATÇI
GloRilla
Ice Spice
PinkPantheress
Reneé Rapp
Kaliii
Peso Pluma

EN İYİ DÜET
David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good
Rema & Selena Gomez – Calm Down
Post Malone, Doja Cat – I Like You
Diddy ft. Bryson Tiller, Ashanti, Yung Miami – Gotta Move On
Metro Boomin ve The Weeknd, 21 Savage, and Diddy – Creepin
KAROL G, Shakira – TQG

EN İYİ ROCK
Metallica – Lux Æterna
Red Hot Chili Peppers – Tippa My Tongue
Foo Fighters – The Teacher
Måneskin – The Lonelinest
Muse – You Make Me Feel Like It’s Halloween
Linkin Park – Lost

Mahallenin sert abisi James Hetfield 60 yaşındaMahallenin sert abisi James Hetfield 60 yaşında

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.